Comunicat ALDE Mangalia: ”Radu Cristian și consilierii dumnealui, care formează majoritatea PNL+UNPR si care au distrus orașul, ne-au călcat în picioare demnitatea și onoarea și au adus în schimb întuneric și mizerie”

0
1041

”Buna ziua, dragi cetățeni ai orașului Mangalia.

In cursul zilei de ieri am asistat la doua evenimente marca Radu Cristian.
Unul este demiterea domnului doctor Lefter de la conducerea Spitalului Mangalia si înlocuirea dumnealui cu doamna Alina Nitoi, fosta șefă a serviciului turism din Primărie.

Al doilea eveniment îl reprezintă declarația halucinantă a domnului Radu Cristian din mediul online. După 5 ani de mandat, primarul, în data de 9 iunie, când majoritatea hotelurilor sunt deschise și turiștii și-au făcut apariția, iar noi ar trebui să arătăm impecabil, iese cu declarații false, ca de obicei și caută vinovați și scuze pentru răul pe care tot el l-a creat.
Acuză miile de cetățeni nemultumiti, că sunt plătiți și manipulați de nu știu cine care sabotează toate lucrurile bune făcute în oraș.

Vorbește despre hectare de teren și nu stiu daca se referă la cele 4 hectare din Neptun pe care la ultima ședința a vrut să le treacă din domeniul public în domeniul privat.
După 5 ani de mandat și un buget de 110 milioane de euro, edilul Mangaliei nu vine in fața cetățenilor cu proiecte realiste și palpabile, in schimb, vine cu laude că tunde iarba, inițiativa care nu a venit din partea primarului, ci este o realizare a campaniei facuta „benevol” de catre firma Polaris.

După 5 ani, trebuie sa te prezinți cu proiecte mult mai îndrăznețe, având in vedere că Mangalia are un buget de 22 de milioane de euro anual, iar tunsul ierbii, mentenanța iluminatului sau plombarea străzilor sunt lucruri normale intr-un Municipiu, nu trecute la lista de laude.

În consecință, trebuie să îi multumim domnului Radu Cristian și consilierilor dumnealui, care formează majoritatea PNL+UNPR si care au distrus orasul, ne-au calcat in picioare demnitatea și onoarea și au adus în schimb întuneric și mizerie.
– Trebuie sa le mulțumim pentru că anul trecut au alocat 2 milioane de euro la ADPP pentru asfaltare și nu s-a asfaltat nimic, banii s-au dus, iar acum au desființat și instituția pe motiv că nu este bună.
– Trebuie sa le mulțumim că au alocat iarăși zeci de miliarde pentru avocați si 6 miliarde de lei ca sa tundă iarba care este uscată în faimosul parc care a costat cat 5 și a fost plătit din buzunarul cetățenilor.
– Trebuie sa le mulțumim pentru grija pe care o poartă pentru noi și aș dori să îl recompensez pe dumnealui, împreuna cu întregul aparat administrativ de navetiști, cu bilete doar de dus, la Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Domnule Radu Cristian, nu mai folositi mașinării de propagandă mincinoasă. Scaunul pe care stati vi se clatină!”

Vicepreședinte ALDE Mangalia, Radu Victor Silvian. 10.06.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply