ALINA CHIVULESCU REVINE DUPA MAI MULTI ANI IN ORASUL COPILARIEI, PE SCENA CASEI DE CULTURA DIN MANGALIA

0
3914
Luni, 19 iunie, ora 19:00, Spectacol în premieră la Mangalia: PRENUMELE, cu Alina Chivulescu, Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Ecaterina Ladin, Leonid Doni. Regia este semnată de Răzvan Săvescu.

TEATRALIS: ALINA CHIVULESCU REVINE DUPA MAI MULTI ANI IN ORASUL COPILARIEI, PE SCENA CASEI DE CULTURA DIN MANGALIA.

Alina Chivulescu, nascută la Constanta in plina revolutie culturală a sistemului comunist, își petrece copilaria in Mangalia, ramanand atasata de orasul de la malul mării. Este una din cele mai apreciate actrite a generatiei tinere.

La numai 22 de ani, debuteaza in cinematografie si o intalnim in distributia filmului realizat de Castel Film si regizat de Lucien S. Diamonde Forbidden Zone: Alien Abduction Secrets (Rapirea – Secrete intime), un film interzis sub 16 ani in care interpreteaza rolul unei maseuze perverse care, dupa ce povesteste clientului din experientele sale sexuale si ii face masaj erotic, are o scena de amor exotic cu acesta.

Talentul ei o propulseaza de tanara in echipa Media Pro si este interpreta unor roluri in numeroase filme si seriale: Eu sunt Adam, Omul zilei, Sub clar de luna, La Bloc, Orient Expres, Ho Ho Ho, Aniela.

In 2009 participa ia castingul pentru filmul Ho Ho Ho, unde interpreteaza rolul unei mamici singure, Carmen, care-si pierde copilul in mall si joaca alaturi de Bogdan Iancu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Este buna prietena cu Razvan Fodor si cu Adrian Stefan, colaborand in serialele “Ingerasii” si “Aniela” toti trei facand un trio imbatabil, respectandu-se si admirandu-se reciproc.
In octombrie 2016 a avut loc premiera filmului #Selfie69, unde Alina Chivulescu a jucat rolul Ceciliei, o interpretare extrem de apreciata de critica de specialitate.

In Piesa de teatru PRENUMELE, Alina Chivulescu face un rol de exceptie – Anna, specialistă în modă si sotia lui Vincent (Mihai Călin), un agent imobiliar de succes şi în curând tată fericit. O glumă nevinovată despre numele viitorului lor copil declanşează o cascadă de situaţii comice neprevăzute şi dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.


Mangalia News, Vineri, 9 iunie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply