UPDATE! Managerul Spitalului Mangalia, demis pentru că ar fi dispus debranșarea tuturor vilelor conectate la reteaua de curent electric a spitalului ???

3
9560

Din surse: ”Se pare ca a fost demis managerul Spitalului Mangalia, doctorul Dan Lefter, de catre primar, din cauza ca ar fi dispus deconectarea tuturor caselor si vilelor din curtea spitalului, care erau racordate la panoul central de distributie al Spitalului, încă din anul 2003.

Spitalul Mangalia plateste cateva miliarde de lei curentul electric pentru toti consumatorii din curtea spitalului, iar de recuperat de la fiecare din ei, cand si cat au chef sa dea, doar o foarte mica parte”.

UPDATE 1: ”Directorul spitalului Mangalia, doctorul Dan Lefter a fost demis de catre primarul Radu Cristian, pe aceasta funcție a fost numită d-na care a ocupat functia de Șef al Serviciului Turism și Organizare Evenimente din primărie!” (M.O).

UPDATE 2 – Comentarii: 

A.N: “Nu sunt o persoana f activa pe site-urile de socializare, insa astazi simt nevoia sa impartasesc cu dumneavoastra o problema care afecteaza Spitalul Municipal Mangalia. Inca de ieri, dupa ce dl manager, dr.Lefter Dan Nicolae a luat hotararea ca vilele din curtea spitalului sa fie debransate de la furnizarea energiei electrice (ele fiind alimentate de la spital), astazi deja aflam ca este demis. Chiar suntem obligati sa sustinem cu munca noastra niste oameni care vor numai sa profite? Pentru noi, salariatii acestui spital nu exista bani pentru tichete de masa, de locuinte de serviciu, nici nu se pune problema este prea mult…, asa ca de ce ar trebui ca noi sa toleram la nesfarsit abuzurile si lipsa de respect a acestora?”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

E.C: Din nefericire, din cauza acestora activitatea in spital nu se poate desfășura cum trebuie. Nouă ne cade curentul ptr a putea ei sa stea la aer conditionat, in timp ce pacienții suferă vara de căldură. Nu este corect să demiti un OM EXTRAORDINAR doar ptr că dorește sa se intre in legalitate si normalitate. RUȘINE!!!!

L.VE strigător la cer. Nu se poate asa ceva. In ce tara trăim ??? Oameni buni, mergi la spital si nu au cu ce sa-ti faca o injecție, dar ei au curent de la spital?????

I.S: Este o forma fatisa de furt din proprietatea Spitalului, deci din a bugetului municipal. Si inteleg ca dureaza de mult timp. Stim cine si-a facut vile acolo. Dar chiar asa, se fura in vazul lumii si cine incearca sa stopeze fenomenele, se frige. Partidele (filialele locale) care tipa toata ziua ca ailaltii fura, nu vad?


Mangalia News, Joi, 8 iunie 2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


3 COMENTARII

  1. Asta intrece orice limita a bunului simt. A fost demis un manager si un medic extraordinar pentru ca a avut curajul si decenta sa ia o decizie in favoarea spitalului CAPUSATde acesti “saracuti” cu vile care nu-si platesc cu lunile sau chiar anii consumurile de energie electrica. Angajatii Tesa ai spitalului bat din usa in usa ca niste cersetori sa recupereze restantele capuselor in situatia in care spitalul ramane fara bani de alimente, medicamente, materiale sanitare situatie care treneaza din momentul construirii acestor “case de oameni asistati sociali de catre spital”. Important de aflat cine face parte din consiliul de administratie al spitalului in mare parte consilieri locali sau primar care au decis aceasta demisie.

  2. De-acum sa vedeti petreceri in pijamale organizate in spital. Doamna are experienta unor astfel de evenimente. Ce medicamente, instrumentar si alte nimicuri? Psihicul e totul. Cocktailuri cu oxigen la reanimare si concurs de tricouri ude la interne. Medicii vor purta costume de clovn, dar chiar daca nu vor face lucrul asta, tot vor rade toti politicienii de ei. Pentru ca, nu-i asa, sunt, alaturi de profesori, bataia de joc a intregii clase politice din Romania. Si da, sa refaca urgent conectarea vilelor la reteaua spitalului, daca dureaza sa le duca in bidoane sau galeti curent, sa nu sufere sarmanii proprietari. Unde este spiritul de solidaritate al romanului?

Leave a Reply