Iata ce stil vestimentar ti se potriveste, in functie de personalitate!

0
3046

Ca femeie, este normal sa iti doresti sa arati impecabil in fiecare clipa, indiferent de situatie. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca, in functie de personalitatea ta, unele piese vestimentare ti se potrivesc mai bine decat altele.

Iata ce tinute iti recomandam, in functie de trasaturile de caracter ce te definesc:

·       Daca esti o fire indrazneata, cel mai bine ti se potrivesc culorile aprinse! Rosul, galbenul, albastrul, violetul deschis si alte nuante indraznete sunt perfecte pentru tine! In materie de piese vestimentare, credem ca ti s-ar potrivi rochiile mulate cu strasuri si broderii, care sa-ti puna in evidenta silueta. La acestea poti purta o pereche de sandale cu toc, pe care le poti alege din gama larga de modele de sandale aurii cu toc pe MODLET.RO. O alta piesa vestimentara pe care ti-o recomandam este salopeta din denim. Si aceasta poate fi purtata cu tocuri, iar pentru a obtine un outfit cu adevarat indraznet, poti accesoriza cu o palarie din fetru cu boruri largi, o pereche de ochelari de soare fumurii si un rucsac chic.

  • Femeile romantice isi gasesc confortul in hainele elegante. Piesele vestimentare simple si rafinate parca au fost inventate special pentru tine! Nu esti o fana a accesoriilor, asa ca iti cumperi doar haine simple si clasice. Fustele creion, puloverele cu nasturi si bluzitele vaporoase din matase te reprezinta! Iti place sa porti incaltaminte feminina, insa nu extravaganta, asa ca te orientezi mai degraba catre pantofi eleganti cu toc jos, sandale cu platforma sau balerini din piele naturala. Adori calitatea si nu esti dispusa sa faci niciun compromis cand vine vorba de garderoba ta! Singurele accesorii pe care le tolerezi sunt colierele din perle sau pandantivele fine din argint, ceasurile mici si cerceii discreti.

·       Daca esti o fire conservatoare, ce pune pret pe traditie, iar pragmatismul este calitatea ta principala, atunci iti recomandam sa te indrepti catre stilul office. Cel mai bine ti se potrivesc piesele vestimentare sobre, care denota profesionalism si seriozitate. Iti place sa te impui in fata celorlalti ca fiind o femeie serioasa, stapana pe sine si pragmatica, iar lucrul asta se reflecta in felul in care te imbraci. Sacoul office este piesa ta de rezistenta, iar nelipsite sunt si fustele creion, pantalonii din stofa si camasile de un alb imaculat. La incaltaminte preferi pantofii cu toc gros si scurt, botinele sau ghetele din piele naturala, iar de accesorii nici nu vrei sa auzi!

·       Esti timida? Nu-i nimic, avem cateva sugestii si pentru tine! Daca esti o fire mai introvertita si mai restrasa, ai putea incerca sa iesi din carapacea ta, optand pentru un stil vestimentar un pic mai indraznet. Cu siguranta ca pana acum imbracai doar haine inchise la culoare, cu cateva numere mai mari decat trebuie. Ei bine, a venit momentul pentru o schimbare! In primul rand, incearca sa porti exact marimea ta si alege haine mai deschise la culoare, care sa-ti puna in evidenta formele feminine. Pentru inceput, iti recomandam niste skinny jeans bleu, o pereche de tenisi clasici si o camasacolorata, in carouri. Incetul cu incetul te vei obisnui cu noul stil si iti va fi mai confortabil sa imbraci haine mai atractive.

·       Daca esti excentrica, in mod clar iti place sa atragi toate privirile. Cu toate acestea, trebuie sa ai mare grija! Multe femei extravagante, prin tinutele pe care le aleg, reusesc sa atraga criticile celorlalti. Daca exagerezi, cei din jur vor considera ca iti lipseste simtul estetic, asa ca incearca sa pastrezi un echilibru cromatic si vizual in combinarea pieselor vestimentare. Cu alte cuvinte, nu te imbraca ca o sorcova si nu te incarca cu prea multe accesorii si elemente decorative, precum bradul de Craciun. Desigur, poti purta haine mai colorate, insa combina-le cu bun gust si cu multa creativitate, astfel incat sa obtii un rezultat satisfacator si placut la vedere.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Daca ai o capacitate mare de introspectie si esti constienta care sunt acele trasaturi de caracter ce te definesc cel mai bine, vei sti ce stil vestimentar sa alegi.

Arunca o privire pe sugestiile noastre si lasa-ti imaginatia sa zboare!


 

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply