De joi, liber la sponsorizări pentru sport din partea Primăriilor! Va fi dată Ordonanța de Urgență care permite administrațiilor locale alocarea până la 5% din buget către sport!

0
999

farmec.ro
carturesti.ro%20

De joi, ar fi liber la sponsorizări pentru sport din partea Primăriilor! Ar urma să fie dată Ordonanța de Urgență care permite administrațiilor locale alocarea până la 5% din buget către sport.

ACTUALIZARE 11.00. ”În principiu, OG va intra săptamăna asta în Guvern. Ministrul Dunca o să ofere declarații după-amiaza”, au dezvăluit surse ministeriale, rugate să comenteze aștepta OG.

Guvernul a avut în lucru câteva ordonanțe de urgență, una dintre ele fiind aplicabilă în ceea ce frământă sportul românesc.

Iar joi, la Palatul Victoria va fi dată o ordonanță de urgență care să permită administrațiilor locale alocarea până la 5% din buget, exclusiv pentru ramura sportului!

Este un act care se va transforma, ulterior, în lege și care va lămuri toată nebunia care este în țară legată de direcționarea unei sume din bugetul administrațiilor locale către sport!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Astfel, prin implicarea imediată a ministrului Marius Alexandru Dunca, o temă sensibilă va putea fi, în sfârșit, rezolvată.

La această soluționare a contribuit și susținerea mediatică.

Momentul zero al sportului românesc: liber la sponsorizări pentru sport din partea Primăriilor

Mai mult, pe libertatea.ro


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply