Preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, precizări privind GROAPA ILEGALĂ de GUNOI de la Limanu

0
1003

REPLICA: Zilele trecute, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a anunţat că participă la ecologizarea unei zone din Limanu, ca urmare a invitaţiei lansate de edilul localităţii, Daniel Georgescu. De înţeles într-un fel acţiunea, în sensul că cei doi sunt colegi de partid, însă, pe de altă parte, preşedintele CJC a fost criticat pentru că se lansează în activităţi de cultivare a imaginii.

“Ce treabă are şeful CJC cu strângerea gunoaielor?”. Ţuţuianu a explicat că… are: „Participarea mea nu a avut legătură cu partidul. Este un semnal de alarmă şi a fost constituită şi o comisie. Acolo, la Limanu, nu vorbim despre locuitori ai comunei care aruncă gunoiul pe cele 7 hectare afectate. Acolo, de ani de zile, s-a venit cu camioane de gunoi şi moloz rezultat de la construcţii. Din informaţiile noastre, se venea din localităţile limitrofe. Deci, este o reală problemă, este ceva grav, motiv pentru care am făcut adrese şi către Ministerul Mediului, cât şi către Direcţia de Sănătate Publică”, a precizat Ţuţuianu.

Declaraţii COMPLETE în VIDEO:

Vezi şi: http://www.replicaonline.ro/peste-7-hectare-de-teren-agricol-din-limanu-transformate-intr-o-groapa-de-gunoi-ilegala-318065/

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply