Din 18 iunie se poate ajunge cu avionul la mare din Timişoara, Cluj Napoca, Iaşi și Oradea

0
1392

farmec.ro
carturesti.ro%20

Din 18 iunie încep cursele cu avionul Paradis Vacante de Vis care vor aduce turiștii la mare din Timişoara, Cluj Napoca, Iaşi și Oradea. Transportul gratuit cu avionul este valabil pentru pachetele de 7 nopți de cazare disponibile la mai multe hoteluri de trei și patru stele de pe litoralul românesc.

 

Pachetele pregătite de Paradis Vacanţe de Vis vor include un bagaj de mână de 10 kg/persoană și un bagaj de cală de 25 kg/persoană.

Primul zbor vine într-o ofertă la doar 899 lei pentru 7 nopți de cazare, cu mic dejun, la un hotel de 3 stele din Eforie, turiștii având zborul inclus, dar și transferul gratuit la hotel de la aeroport.

”Campania noastră, Vino cu avionul gratis la mare, se desfașoara în lunile aprilie și mai și se adresează tuturor turiștilor care pot zbura către litoral din Timișoara, Cluj și Iași. Scopul campaniei este de a aduce la cunoștința clienților că există acestă facilitate de a veni la mare într-o oră și, mai mult decât atât, încercăm să informăm astfel clienții că pot veni la mare cu avionul mai ieftin decât cu mașina personală, tren sau alte variante.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Există pachete care includ servicii de zbor dus-întors, transferuri și servicii la sol (cazare, masă, etc), în funcție de optiunile clienților. Prețul final al pachetului este mai mult decât competitiv, mai ieftin în orice caz comparativ cu alte variante de transport”, explică pentru Europa FM Aurelian Marin, general manager al Paradis – Vacanțe de Vis.

”Desigur, există și varianta achiziționării separat a transportului cu avionul de un pachet turistic, dar noi nu o recomandăm întrucât prețul biletelor vândute separat este considerabil mai mare decât prețul biletelor ce fac parte din pachete turistice ce cuprind zbor dus-întors, transferuri, servicii în stațiuni. Pentru un raport foarte bun calitate/preț recomand călduros achiziționarea pachetelor cu zbor și trasnferuri incluse”, completează reprezentantul agenției Paradis Vacanțe de Vis.

sursa: europafm.ro, 15.05.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply