Campanie de ecologizare la Limanu! Participă și președintele CJC

0
939

farmec.ro
carturesti.ro%20

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, invită cetățenii sâmbătă, 13 mai 2017, ora 12.00, să participe la acțiunea de ecologizare a terenurilor aferente comunei Limanu.

Campania de ecologizare este inițiată de autoritățile locale din comuna Limanu și se desfășoară cu ajutorul voluntarilor. Această acțiune face parte din campania „Eu vreau curățenie!”

În momentul de față, sunt munți de gunoaie în comuna Limanu și în special pe terenurile agricole din jurul localităților. De-a lungul anilor, au fost aruncate gunoaie în mod constant, terenurile transformându-se astfel în gropi de gunoi ilegale.

„Salut inițiativa primarului comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu și am decis să particip și eu la această acțiune voluntară. Știu că în zonă există o reală problemă din cauza munților de gunoaie. Oamenii trebuie să înțeleagă că este firesc să nu-și mai ducă deșeurile pe câmp. Munții de gunoaie pun sănătatea întregii comunități în pericol”, a subliniat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu. (replicaonline.ro, 12.05.2017.)

Mai mult, aici: Euvreaucuratenie.Tu?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply