Start-up Nation 2017: Domeniile in care antreprenorii vor putea obtine pana la 200.000 RON de la stat. Descarca lista Codurilor CAEN, modelul de plan de afaceri si schema de ajutor aippimm.ro

0
995

​Microintreprinderi si firme mici si mijlocii (IMM) dintr-o multitudine de domenii din productie, tehnologia informatiei (IT), afaceri creative, servicii si comert vor putea primi fonduri nerambursabile de la stat de pana la 200.000 de lei, conform listei codurilor CAEN eligibile, publicate vineri de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. S-au mai publicat si modelul de plan de afaceri care va trebui depus a inscrierea in program, precum si shema de ajutor de minimis, care cuprinde cheltuielile eligibile, conditiile pe care trebuie sa le intruneasca firmele candidate, procedura de derulare a programului.

“Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat face publice normele schemei de ajutor de minimis ale programului Start Up Nation modificate in urma aprobarii amendamentelor la proiectul Legii de aprobare a OUG nr. 10/2017, Lista codurilor CAEN eligibile in cadrul schemei precum si modelul de plan de afaceri” – a anuntat sursa citata.

Totusi, aceste documente trebuie sa fie aprobate printr-un ordin de ministru, insa mai este nevoie si ca Legea de aprobare a Ordonantei de urgenta 10/2017, prin care se instituie programul Start-up Nation, sa fie promulgata de presedintele Iohannis si publicata in Monitorul Oficial.

Lista codurilor CAEN aferente activităţilor care sunt eligibile la finanţare în cadrul Programului Start-up Nation România se intinde pe 18 pagini si structureaza o multitudine de domenii de business in cele 4 sectoare economice care vor primi punctaje diferie in program: Productie (industrie prelucratoare), Industrii creative, Servicii, Comert.

Continuarea, AICI: startupcafe.ro/stiri-finantari

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply