Proiectul “CALLATIS – ISTORIE LA MALUL MARII NEGRE”, abandonat din nou!
[galerie FOTO]

0
1367

farmec.ro
carturesti.ro%20

Proiectul “CALLATIS – ISTORIE LA MALUL MARII NEGRE” a fost demarat la data de 19 aprilie 2013 si a avut termenul final de executie 31 decembrie 2015!

“Proiectul are ca obiectiv general creşterea gradului de atractivitate a sudului litoralului şi municipiului Mangalia, iar ca obiectiv specific al proiectului se urmăreşte valorificarea potenţialului turistic – cultural al municipiului Mangalia. În acest sens, vor avea loc restaurarea şi valorificarea turistică durabilă a trei monumente istorice de valoare naţională şi universală, cuprinse în patrimoniul cultural-istoric al municipiului”, a explicat primarul Mangaliei, Cristian Radu in ziarul Replica de Constanta din 28 martie 2014.

In luna iulie 2015, “proiectul a fost amanat datorita unei conducte de apa, dar si multitudinii vestigiilor descoperite”!

In iarna trecuta, lucrarile s-au reluat, dar, din nou, au fost abandonate!

(Vezi și http://www.mangalianews.ro/2016/09/callatis-istorie-la-malul-marii-negre-proiect-intarziat-sau-abandonat-galerie-foto/).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Astazi, Joi, 4 mai 2017, pe santierul din Soseaua Constantei nu numai ca nu se lucreaza, dar nici macar paznic nu mai exista!

Despre <<Edificiul Bazilical de tip “SIRIAN” – Callatis>>, aflat vis-a-vis de Hotelul “PARADISO”, nicio noutate! Se asteapta inceperea lucrarilor de “restaurare si punere in valoare” a ruinelor cetatii, din anul 2013!

Contractul cu Primaria Municipiului Mangalia, pentru ambele obiective, a fost atribuit prin licitatie asociatilor S.C. OPAL S.R.L. si S.C. ROMCONSTRUCT HOLDING GRUP S.A. Bucuresti!

Din cauza neonorarii facturilor catre constructori, acestia si-au retras muncitorii din nou!

Asa “creste gradul de atractivitate a sudului litoralului şi municipiului Mangalia”!

Inca o vara pierduta!

Marin Tănase, 04.05.2017.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply