Menabit Ozzy: REZERVAȚIA NATURALĂ MANGALIA

1
1914
”Jungla” de pe strada Rozelor…

“Conform Strategiei de Dezvoltare Locală (o broșură cu idei), gândită de niște străini de oraș și plătită de primărie cu 3 miliarde lei vechi, conceptul oamenilor primarului pentru Mangalia este Green City.
Probabil că cei din primărie s-au răzgândit, iar conceptul Green City s-a schimbat în forma unei rezervații naturale, în ideea de a atrage turiștii dornici de aventură.

Dacă Vama Veche s-a schimbat și a devenit ce a fost odată Neptunul, gospodarul orașului probabil că dorește să transforme Mangalia și stațiunile sale în ceea ce a fost în trecut Vama Veche.

(N.r. Cum era altădată Vama Veche? În anul 1811, în sudul Dobrogei (…) zona era plină de şerpi și a fost numită „Ilanlâc“, adică „locul plin de şerpi“ – sursa: adevarul.ro/locale).

Sunt ironic, pentru că nu pot trece altfel de rușinea că eu sunt consilier local și orașul a ajuns o junglă. Dacă în calitate de consilier local aș avea putere decizională să se taie iarba și buruienile din oraș, credeți-mă că zi și noapte aș sta pe capul celor responsabili, ca orașul nostru să fie îngrijit.
Doar primarul are această putere, în pixul dumnealui stă decizia de a se îngriji spațiile verzi.

De aceea SOLICIT public dlui Primar să își îndeplinească atribuțiile și să gospodărească orașul, pentru că arată ca un oraș părăsit”.

Menabit Ozghiun, consilier local PSD, 02.05.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply