Bilanțul vacanței de 1 Mai pe litoral [VIDEO]

0
939

Vacanţa de 1 Mai s-a încheiat, iar comercianţii şi hotelierii trag linie şi îşi calculează acum profiturile. Aproape 40.000 de români şi-au petrecut zilele libere pe litoral. Vremea a ţinut cu turiştii, aşa că mulţi au făcut plajă, iar alţii, mai curajoşi, au încercat şi apa mării. 

Timp de trei zile stațiunea Mamaia a fost un furnicar. Plajele și terasele au fost pline de turiști. Oficialii din turism spun că pe litoral, în total, au fost în jur de 40.000 de turiști, iar în stațiunea Mamaia gradul de ocupare la hoteluri de fost de 80%. O noapte de cazare a costat între 40 și 150 euro.

Și încasările pentru plimbările cu telegondola au crescut față de aceeași perioadă a anului trecut. Weekendul acesta s-au vândut 3.500 de bilete, în timp ce anul trecut de mini-vacanța 1 mai s-au vândut doar 2.800. O plimbare de 7 minute deasupra stațiunii a costat 20 de lei.

În premieră, în Mamaia a fost și un festival gastronomic și un show auto, Drift Games, aflat de asemenea la prima ediție pe litoral.

Distracție până în ultima clipă pe litoral

Prima vacanţă a anului pe litoral s-a terminat târziu în noapte. De 1 mai, înainte să plece spre case, turiştii din Mamaia au admirat staţiunea de la înălţime, fie de pe pasarelă, fie într-o plimbare cu telegondola. La Vama Veche, terasele şi restaurantele au fost pline.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe digi24.ro, Marti, 2 mai 2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply