OPINII CIVICE: Despre mașinile parcate pe trecerile de pietoni din Mangalia FOTO/VIDEO

0
830

Nu stiu ce se intam­pla in Man­ga­lia in ulti­mii ani, nu mai avem pri­mar, con­si­li­eri? Cine se ocu­pa de ima­gi­nea Man­ga­li­ei?

Pe bule­var­dul 1 Decem­brie au cres­cut nis­te bala­rii mai mari ca in jun­gla Ama­zo­nu­lui, noap­tea nu avem lumi­na pe strazi, por­tiu­nea asta de la pri­ma­rie pana la El Gre­co nu vezi pe tro­tu­a­re, poa­te sa iti sara ori­ci­ne in fata masi­nii.

Sunt comu­ne mai aran­ja­te decat Man­ga­lia, care au strazi ilu­mi­na­te si par­curi aran­ja­te! Ati fost la Chir­no­geni? (un exem­plu).

Poli­tia Man­ga­lia ce face? Toti par­chea­za pe tre­ce­ri­le de pie­toni si pun in peri­col pie­to­nii, prin limi­ta­rea vizi­bi­li­ta­tii celor din tra­fic. Poli­tis­tii stau in sens la bar­fa cu (j)mecherii din Man­ga­lia si‑i opresc pe toti ama­ra­tii, in loc sa-si faca trea­ba.

Mer­geti pe Roze­lor sa vedeti cum par­chea­za, sau chiar si prin oras, ata­tia care isi lasa masi­ni­le pe tre­ce­ri­le de pie­toni…

Era sa le fac o bucu­rie parin­ti­lor fetei si mie de ase­me­nea, din cau­za unu­ia care a par­cat aiu­rea. (Am ince­ti­nit, dupa cum se vede in fil­ma­re ina­in­te sa pun fra­na, toc­mai pen­tru ca nu aveam vizi­bi­li­ta­te, iar copi­la res­pec­ti­va nici macar nu s‑a orien­tat, a sarit ca Bam­bi pe tre­ce­re)! Putea fi mult mai grav! (M.C.).


Man­ga­lia News, Joi, 20 apri­lie 2017.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele