Mircea Diaconu reeditează turul României în luna lui Florar

0
756
astratex.ro

În cadrul Turului României – Ediția 2017, europarlamentarul Mircea Diaconu va ajunge în Constanța, pentru a se întâlni cu prietenii și susținătorii săi, precum și cu reprezentanți ai autorităților locale, prilej cu care va discuta, la o cafea, pe diverse teme de actualitate aflate în atenția Parlamentului European și va oferi răspunsuri la întrebări și preocupări ale participanților.

Traseul ediției 2017 a turului României include localități în care există obiective de patrimoniu aflate în suferință, care au fost selectate dintre cele semnalate pe site-ul Harta Patrimoniului Rănit, proiect lansat de Mircea Diaconu în luna mai 2015 pentru a atrage atenția cu privire la necesitatea salvării patrimoniului cultural românesc.

Întâlnirea din Constanța va avea loc la Villa Anticus, Bulevardul Tomis nr. 23, MARȚI, 2 mai, la ora 17:00.

Prima ediție a ocolului României a avut loc în primăvara anului 2014, când Mircea Diaconu a parcurs aproape 5.400 km, timp de 22 de zile, pentru a se întâlni cu simpatizanții și susținătorii săi care au semnat pentru a-și depune candidatura la alegerile europarlamentare.

În 2015, Mircea Diaconu a refăcut călătoria prin țară pentru a discuta despre activitatea sa în forul legislativ european și despre probleme care se aflau în atenția cetățenilor. Ediția din 2016 a turului nu a avut loc, europarlamentarul nedorind să interfereze cu activitățile electorale ale candidaților angrenați în campania pentru alegerile locale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În Parlamentul European, Mircea Diaconu îndeplinește funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură și Educație (CULT), funcție în care a fost reales în ianuarie 2017, fiind propus din nou, ca independent, din partea grupului ALDE din Parlamentul European, al cărui membru este de la începutul mandatului de europarlamentar.

Biroul europarlamentarului Mircea Diaconu,

26 aprilie 2017.

Programul detaliat al turului:
www.mirceadiaconu.eu/tur-2017

Harta Patrimoniului Rănit:
www.mirceadiaconu.ro/harta.patrimoniului

Pagină facebook:
www.facebook.com/mirceadiaconu.independent


Mangalia News, 28.04.2017.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply