Vineri, 28 aprilie, la Casa Tineretului din Mangalia va avea loc Adunarea Generală a Asociaţiei Române de Kung-Fu

0
1100

ADUNAREA GENERALĂ A A.R.K., MANGALIA 28.04.2017

Vineri 28.04.2017, de la ora 19.00-21.00, la Mangalia la sala „Callatis” de la Casa Tineretului, se va desfăşura Adunarea Generală a Asociaţiei Române de Kung-Fu. La această Adunare Generală vor participa reprezentanţii cluburilor sportive membre
Asociaţia Română de Kung-Fu este o asociaţie sportivă naţională, cu personalitate juridică, înfiinţată în anul 2009, pentru a contribui la dezvoltarea Kung-Fu în România. Asociaţia este formată din 12 cluburi sportive fondatoare şi alte 15 care au aderat ulterior. La Adunarea Generală au drept de vot delegaţii oficiali ai cluburilor sportive membre.

A.R.K., în parteneriat cu Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact, a contribuit la organizarea campionatelor naţionale şi a cupelor de Kung-Fu, a sprijinit sportivii, antrenorii şi arbitrii din loturile naţionale, pentru participarea la campionatele internaţionale.

Tot în cadrul A.R.K. au fost organizate cursuri de pregătire pentru sportivi, instructori, antrenori şi arbitrii, au fost invitaţi antrenori din ţară şi din străinătate pentru a conduce aceste cursuri şi stagii tehnice.

Ordinea de zi a adunării este următoarea:
1.Raportul de activitate.
2.Proiect pentru dezvoltarea Kung-Fu-ului în România.
3.Progamul de activităţi pentru anul 2017.
4.Diverse.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 26.04.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply