Street Food Festival, eveniment de amploare la Constanța!

0
1088
astratex.ro

Bucharest Street Food Festival, primul eveniment dedicat exclusiv conceptului de street-food, se mută și în Constanța. Între 4 și 7 mai, vor fi puse roțile în funcțiune și vor fi aprinse cuptoarele chiar în inima orașului – în Piața Ovidiu. Vor fi aduși laolaltă peste 20 de vendori, din București și din întreaga țară, care vor întregi peisajul gastronomic al festivalului cu burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, paste, grills și barbeques, clătite, înghețată și multe altele, toate unite sub umbrela conceptului de street-food. Pentru combinația ideală, același concept se aplică și băuturilor. Vizitatorii vor degusta în cadrul festivalului, prosecco, cafea și bere artizanale, vinuri alese și multe altele. Iar pentru a completa experiența, au fost alese patru dintre cele mai cool trupe ale momentului, care vor urca pe scena festivalului.

Joi 04.05: HELEN

Vineri 05.05: VAMA

Sâmbătă 06.05: GOLAN

Duminică 07.05: ROA

Intrarea la Street Food Festival Constanța, ce va avea loc în perioada 4-7 mai, va fi liberă. Totuși, organizatorii au pregătit o surpriză: un mic preview a ce înseamnă un Street Food Festival. Câteva dintre van-urile participante la First Escape vor pregăti tot felul de bunătăți în parcarea de la City Park Mall Constanța, pe 2 și 3 mai. Pentru festivalul cel mare, va fi un line-up culinar divers, cu participanți din toată țara, care au pregătit o mulțime de mâncăruri delicioase, deserturi și băuturi:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Arrosticini/ Betty Ice/ Big John/ Birria / Burger Van/ Camionetta/ Camionul cu Inghetata / Caru Cu Cafea/ Crepes Charmees/ Delicii Pe Roti/ Elemózsia Food Truck/ Gourmet Street Food/ Jernoiu BBQ/ La Finca Alioli Van/ Meat Busters/ Moritz Eis Romania/ Nori Yakitori/ Republika Pleskavica/ Rolls/ Switchmorn/ Say Cheese! by Carrefour / Za German – WurstWagen.

Program pe zile:

Joi – Vineri 14:00 – 23:00

Sâmbătă – Duminică 11:00 – 23:00.

Un eveniment realizat de Gourmet Entertainment cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, Pepsi, Carrefour, Engie, City Park Mall si Timișoreana.


sursa: replicaonline.ro, 25.04.2017.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply