ANA MARIA PREDICĂ este componentă a lotului național de junioare! Comuna Limanu se mândrește cu ea!

0
1068

Cornelius Dorian Trucmel, antrenor de lupte, CS Poseidon: ”Comuna Limanu se mândrește cu ANA MARIA PREDICA, componentă a lotului național de junioare!”

Lotul României de lupte – junioare s-a mutat la Craiova

Cele zece luptătoare sunt pregătite de antrenorii Petre Banciu (stânga) şi Valentin Boboşca.

Orașul Craiova este un pol important al luptelor libere din România, iar cei de la Federație au decis ca două dintre loturile naționale să se antreneze aici. După ce în urmă cu doi ani lotul masculin de juniori al României a venit să se antreneze permanent în Bănie, luna aceasta lotul tricolor de junioare 3 s-a mutat în Craiova, de la Drobeta Turnu Severin.

Antrenori coordonatori sunt Valentin Boboșca și Petre Banciu, iar din lot fac parte zece sportive, majoritatea campioane naționale la categoria lor și multiple medaliate. Fetele se pregătesc intens pentru că urmează o perioadă încărcată, cu multe competiții. Din lot fac parte două craiovence, Rebeca Bărăga și Ana Maria Cristescu, alături de Andreea Alice Amalia Rătunzeanu, Ana Maria Predica, Andreea Nicoleta Scărlătescu, Nicoleta Cristina Băjan, Steluța Cosmina Subțirica, Valentina Manofu, Gabriela Denisa Oana Vănturache și Adrienn Bereș.

Mai mult, pe gds.ro/Sport, 24.04.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply