Investitorii americani vor să deschidă un ”Silicon Valley” în Banat! Cap de listă: Tesla! Unde se va întâmpla ”minunea”…

0
922

Afirmațiile primarului Reșiței, Ioan Popa și ale consilierului său pe proiecte europene și dezvoltare urbană, Grațian Mihăilescu, cum că în municipiu ar putea veni oameni de afaceri americani conexați cu forme globale futuristice precum Tesla sau Solar City, au fost luate de multă lume în derâdere, cu glumițe de genul ”vise, taică, vise…”. Așa s-a spus și despre un fost candidat la Primăria Reșiței, Eugen Moiescu, un dezvoltator american de origine română, despre care s-a spus că va face submarine pe Bârzava. Se pare, însă, că lucrurile se leagă. La sfârșitul lunii aprilie, la Reșița va veni o delegație importantă din aceste industrii avangardiste. Mai multe ne spune chiar Grațian Mihăilescu, Urbanize Hub Founder.

„Tesla o să vină în România, scriam nu demult pe blog. Nu la București, nu la Cluj, Brașov și Timisoara, ci la Reșița. Da, Tesla va veni la Reșița, alături de Solar City, celalalt start-up de succes al lui Elon Musk.”

Continuarea, AICI. Luni, 24 aprilie 2017.


TRIMITE-NE ȘTIREA TA!

[wpforms id=”87303″]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply