Infracțiuni de contrabandă, abateri de la legea circulației și furturi, în Mangalia și în județul Constanța

0
1527

Mandate puse în aplicare de către polițiștii constănțeni

La data de 20.04.2017, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Mangalia l-au depistat pe I.O., în vârstă de 34 de ani, din Mangalia, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

La data de 20.04.2017, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna l-au depistat pe Ș.G., în vârstă de 40 de ani, din localitatea Cumpăna – județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 10 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 20.04.2017, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu, Postul de Poliție Nicolae Bălcescu, l-au depistat pe S.T., în vârstă de 28 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu – județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 5 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbații în cauză au fost escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bănuiţi de comiterea unor furturi din autoturism, reținuți de către poliţiştii constănţeni

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracţiuni de furt din autoturism, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa i-au identificat și reținut pe I.M.-Ș., în vârstă de 20 ani, G.I., în vârstă de 23 de ani şi A.A., în vârstă de 19 ani, din localitatea Topraisar – județul Constanța, bănuiţi de comiterea faptelor.

Astfel, în noaptea de 19/20.02.2017, doi dintre tineri, alături de N.D., în vârstă de 19 ani, din Topraisar, cercetat în stare de arest preventiv pentru alte două infracțiuni de furt calificat, ar fi sustras din două autoturisme, parcate pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, un set de chei și un acumulator auto.

De asemenea, al treilea tânăr reținut ar fi participat, în calitate de complice, alături de T.N.-D., în vârstă de 16 ani, din Topraisar, cercetat în stare de arest preventiv pentru alte două infracțiuni de furt calificat, la comiterea infracțiunilor în cauză.

Cei trei tineri au fost reținuți și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 21.04.2017 vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bănuiţi de furtul unui autoturism, identificaţi de către poliţiştii constănţeni

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracţiuni de furt al unui autoturism, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia i-au identificat pe S.A.,  în vârstă de 18 ani, H.E.-V., în vârstă de 16 de ani şi G.A.-A., în vârstă de 20 ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 18/19.04.2017, cei trei tineri au sustras un autoturism aparţinând unei femei din Mangalia, doi dintre ei conducându-l pe mai multe străzi din localitate, după care l-au abandonat deoarece avea probleme tehnice.

Ulterior, unul dintre tineri, ajutat de H.F.-A., în vârstă de 16 ani, A.T., în vârstă de 16 ani şi N.G., în vârstă 18 ani, a încercat să repornească autoturismul, după care a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat.

Poliţiştii au stabilit că nicio persoană care a condus autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

Bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt, identificați de către polițiștii constănțeni

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracţiuni de furt, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia l-au identificat pe A.I., în vârstă de 37 ani, din localitatea Perișoru – județul Călărași, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 20.04.2017, bărbatul în cauză ar fi furat două rațe din gospodăria unei femei din Medgidia.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 cercetează o femeie, în vârstă de 27 de ani, din Constanța, bănuită că, la data de 20.04.2017, ar fi sustras mai multe produse vestimentare dintr-un complex comercial din municipiul Constanţa.

Prejudiciul în valoare de 3.409 lei a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

De asemenea, în aceeași zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Constanţa, care ar fi sustras mai multe produse alimentare dintr-un supermarket din municipiul Constanţa.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.

Poliţiştii constănţeni au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

22.04.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply