CAN-CAN DE ȚAȚE, sau despre practicile unora din Mangalia

0
1223

CAN-CAN DE ȚAȚE…

Pentru că veni vorba despre practicile unora:
Un distins domn scria despre problemele Mangaliei. Un anumit propagandist al celor de la putere, sub un nickname (nume fictiv), l-a bălăcărit pe distinsul domn într-un comentariu pe o publicație, apoi i-a trimis în privat “ia uite ce zice lumea despre tine, că ești așa și pe dincolo…”. Apoi i-a făcut o anonimă către șeful distinsului domn, la serviciu, cum că acesta dorește să-i ia locul și “îl sapă” etc.

S-a apucat distinsul domn să își șteargă toate comentariile, să își ceară scuze de la mine pentru că este obligat să o facă pentru a ieși din atenția agresorilor propagandiști.
Nu era nevoie sa se scuze, nu scriu să primesc like sau comentarii, ci pentru a informa cetățenii.

Cetățenii sunt intimidați cu diverse practici de constrângere, ca să nu își mai exprime opiniile. Au prins curaj că le-a mers, încât au căpătat aroganța să creadă că merge și cu mine. Au trimis solie la conducerea județeană a partidului, cu o înțelegere să mi se retragă sprijinul politic, ca să fiu exclus din consiliul local. Bineînțeles că au primit reject.

Apoi s-au îndreptat către conducerea U.D.T.T.M.R., ca să fiu schimbat din președinția filialei Mangalia a Uniunii Tătarilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Nu am câștigat bani din această funcție, din contră. Nici nu m-am folosit politic, nu am făcut cunoscut despre această funcție. E o chestiune care privește comunitatea tătarilor.
Dar ca Uniunea să nu devină câmp de luptă politică, nu-mi trebuie funcții. Așa cum am contribuit la prezervarea elementelor esențiale ale identității tătarilor din România cu investigații și lucrări istorice, ori cu promovarea tradițiilor și gastronomiei tătarilor, pot continua fără să mă apuce tusea că nu am vreo funcție.

Nu acesta este subiectul postării, ci despre metodele folosite.

De altfel, când cineva e disperat să mă atace, e mai bine să-i induc eu unde să atace, acolo unde ei cred că au o victorie, dar de fapt e un nimic.

Ironic este că mi-au mărit notorietatea în cadrul comunității tătarilor, iar Uniunea Tătarilor are nevoie de o conducere la centru, întrucât conducerea Uniunii Tătarilor la care au apelat a fost dezinvestită de către Judecătoria Constanța prin Hotărârea 4241 din 15.03.2017, iar în data de 10.04.2017, instanța a admis executarea silită nr. 6272/2017 pentru scoaterea din sediul U.D.T.T.M.R. a celor dezinvestiți. Asta se întâmplă când se fac ilegalități.

Menabit Ozghiun, 23.04.2017.

(foto: Aspect din spectacolul ”Gaițele”, de la teatrul ”Metropolis”).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply