Corina Martin, înlocuită la șefia Asociației Litoral – Delta Dunării de Cristian Bărhălescu!

0
1914

Cristian Bărhălescu este noul preşedinte al Asociaţiei Litoral Delta Dunării. Acesta i-a luat locul Corinei Martin care a condus instituţia timp de 10 ani. Decizia a fost luată de membrii fondatori ai asociaţiei, în urma alegerilor care au avut loc joi, 20 aprilie, după cum comunică Reporter NTV.

Cristian Bărhălescu este actualul președinte al filialei Sud Est a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism. Acesta are o vastă experiență în turism, atât în domeniul privat cât și cel de stat.

Deține o importantă agenție de turism și a ocupat în urmă cu câțiva ani funcția de secretar de stat în Ministerul Turismului.

“Prin întărirea echipei, în afară de Corina Martin, care a fost cea care a construit această asociație, acum vine și Mirela Matichescu, vin și eu să pun umărul, să mergem mai departe”, a declarat Cristian Bărhălescu.

Corina Martin, fostul președinte al asociației, va ocupa, de astăzi, funcția de vicepreședinte, după ce a condus instituția timp de 10 ani.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Am ales să mă implic mai mult la nivel național și să promovez asociațiile din alte județe ale țării pentru că, în prezent, Asociația Litoral – Delta Dunării a ajuns la un nivel foarte înalt”, a declarat pentru Neptun TV, Corina Martin.

Corina Martin a fost mereu o prezență plină de energie în peisajul turismului românesc. Și-a dorit mereu să surprindă prin aparițiile sale la evenimentele și festivalurile pe care le-a organizat. La Festivalul Antic Tomis din 2014, Corina Martin a stârnit mai multe reacții când a întruchipat-o pe zeița Tomiris.

Mai mult, pe reporterntv.ro, 20.04.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply