OPINII CIVICE: Despre mașinile parcate pe trecerile de pietoni din Mangalia FOTO/VIDEO

0
1549

Nu stiu ce se intampla in Mangalia in ultimii ani, nu mai avem primar, consilieri? Cine se ocupa de imaginea Mangaliei?

Pe bulevardul 1 Decembrie au crescut niste balarii mai mari ca in jungla Amazonului, noaptea nu avem lumina pe strazi, portiunea asta de la primarie pana la El Greco nu vezi pe trotuare, poate sa iti sara oricine in fata masinii.

Sunt comune mai aranjate decat Mangalia, care au strazi iluminate si parcuri aranjate! Ati fost la Chirnogeni? (un exemplu).

Politia Mangalia ce face? Toti parcheaza pe trecerile de pietoni si pun in pericol pietonii, prin limitarea vizibilitatii celor din trafic. Politistii stau in sens la barfa cu (j)mecherii din Mangalia si-i opresc pe toti amaratii, in loc sa-si faca treaba.

Mergeti pe Rozelor sa vedeti cum parcheaza, sau chiar si prin oras, atatia care isi lasa masinile pe trecerile de pietoni…

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Era sa le fac o bucurie parintilor fetei si mie de asemenea, din cauza unuia care a parcat aiurea. (Am incetinit, dupa cum se vede in filmare inainte sa pun frana, tocmai pentru ca nu aveam vizibilitate, iar copila respectiva nici macar nu s-a orientat, a sarit ca Bambi pe trecere)! Putea fi mult mai grav! (M.C.).


Mangalia News, Joi, 20 aprilie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply