Celebrul TUDOR GHEORGHE şi-a pus în cap toate femeile din ROMÂNIA!

0
894
astratex.ro

”Femeia nu trebuie să se bage în chestiile astea, de conducere”, a declarat Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai mari artisti din Romania.

Invitat in cadrul emisiunii “Dincolo de aparente” de la Antena Stars, Tudor Gheorghe a abordat un subiect mai sensibil, si anume, conditia femeii din ziua de azi. Acesta nu a luat subiectul pe ocolite, ci in mod franc, cum ii este caracteristic.

”Femeia nu trebuie să se bage în chestiile astea, de conducere. Femeia are rostul ei. De asta avem generația asta de copii care nu mai știu…, pentru că mamele nu mai au timp să își educe copiii. Au funcții! Au bone filipineze și bone de toate felurile. Femeia-mamă e femeia-mamă. Eu în asta cred”, a spus Tudor Gheorghe.

A încercat apoi să mai îndulcească situaţia.

”Am toată stima pentru femei inteligente, pentru doamna doctor, pentru profesii, jos pălăria. Dar… mama trebuie să fie mamă. (…) Nu sunt misogin, iubesc femeia și o respect cât încape, dar locul ei, în primul rând, și rostul ei, este să procreeze și să educe. A țipat feminismul ”noi vrem să fim egale cu bărbații”… Nu, de ce vreți asta? Dintotdeauna, bărbatul a plecat cu corabia, a lăsat-o acasă, s-a dus, s-a luptat în război, a găsit-o pe ea acasă cu copiii, a muncit, a vânat, să aducă vânatul, să-l gătească femeia, dintotdeauna el a fost cel care… Iar acum, societatea s-a schimbat… Trebuie să muncească și femeia, pentru că dintr-un salariu bărbatul nu poate să-și țină acasă și femeia și copilul… Aici sunt lucrurile grave”, a mai explicat el. (sursa: evz.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply