LA CONSTANŢA VA FI ORGANIZAT FESTIVALUL BERII

0
972

farmec.ro
carturesti.ro%20

FESTIVALUL BERII 2017 CONSTANTA. Zeci de brand-uri cunoscute, dar şi producători de bere artizanală din toată ţara vor participa la în acest an la Festivalul Berii de la Constanţa.

Evenimentul se va desfăşura  în perioada 26 aprilie – 1 Mai 2017, la Pavilionul Expoziţional din Mamaia şi este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa.

Vizitatorii vor putea gusta şi cumpăra bere produsă artizanal de mărci precum Cazino, Nemţeană, bere Sara, bere Zăganu, Ground Zero, Hop Hooligans, Hop Head, Frigiderul 7 Beri, Clinica de Bere.

De asemenea, producătorii tradiţionali Heineken, Ursus, Albrau Oneşti vor fi prezenţi cu zeci de produse apreciate pe piaţa de larg consum din România.

“Am vrut să reînviem Festivalul Berii şi totodată vrem să redăm credibilitatea instituţiei. Nu mai există un terţ care să se ocupe de astfel de evenimente, iar oamenilor încă nu le vină să creadă. La Festivalul Berii va fi şi un spectacol şi vrem să vină cât mai mulţi producători de bere, dar şi constănţeni, cât şi turişti“, a declarat, pentru “Replica” de Constanţa, Claudiu Palaz, vicepreşedinte CJC.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, aici.


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply