Liberalii din Constanţa, alegeri pe 27 aprilie. Dragomir se retrage, cine intră în competiţie

0
868

După ce, săptămâna trecută, liberalii s-au reunit, la Bucureşti, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare, unde, printre altele, au stabilit ca pe 17 iunie să aibă loc Convenţia Naţională a PNL în care va fi votată conducerea partidului, la nivel naţional, ieri, liberalii de la malul mării s-au reunit pentru a stabili organizarea alegerilor la nivel judeţean.

În cadrul întâlnirii, membrii Biroului Politic Judeţean al Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal au decis, în unanimitate de voturi, ca data de convocare a Comitetului de Coordonare Judeţean să fie 27 aprilie.

Decizia membrilor BPJ va fi supusă spre aprobare Biroului Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal. De asemenea, membrii BPJ au validat, tot cu unanimitate de voturi, componenţa Comisiei Judeţene de Organizare a Alegerilor, aceasta fiind formată din cinci membri, şi anume: Adrian Manole, Marilena Dragnea, Marius Enescu, Costel Stanca şi Marius Pricopie.

Luna trecută, actualul preşedinte al PNL Constanţa, fostul deputat Gheorghe Dragomir, a anunţat că mandatul său se va încheia în momentul în care va fi ales un nou lider. Mai mult, el a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat, fiind nevoie de o echipă nouă care să revigoreze actuala filială.

Continuarea, aici.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply