Puci în ALDE Constanța?

0
1144

Mai mulți membri ai ALDE Constanța au organizat duminică, 12 martie, o ședință a Delegației Permanente Teritoriale Constanța, în care au încercat demiterea președintelui filialei, Mircea Banias.

Trei „ciobănei“ din Constanța se întâlniră și se sfătuiră să-l dea jos pe liderul Organizației Județene Constanța a ALDE, Mircea Banias. Potrivit unor surse din ALDE, Jean Paul Tucan, fostul senator Gigi Chiru și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Daniel Learciu au organizat duminică, 12 martie, o ședință a Delegației Permanente Teritoriale Constanța a ALDE, în care trebuiau să fie discutate „probleme organizatorice“.

Numai că, în realitate, ședința a fost convocată pentru a-l executa pe liderul organizației, deputatul Mircea Banias. Potrivit unor surse prezente la ședință, membrii Delegației Permanente au decis să-i retragă sprijinul politic consilierului județean Emil Banias (fratele deputatului Mircea Banias). Totodată, Delegația Permanentă convocată de Tucan, Chiru și Learciu a hotărât să-i dea un vot de blam deputatului Mircea Banias și să trimită decizia la șefii de la Centru în vederea demiterii acestuia de la cârma organizației județene.

Contactat telefonic, Mircea Banias spune că ședința nu are nicio valabilitate, în condițiile în care doar el putea să convoace o astfel de ședință. „Am vorbit cu cei doi co-președinți ai partidului, Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin, și mi-au spus că nu susțin astfel de manifestări“, a punctat Banias.

Continuarea, in telegrafonline.ro, 12.03.2017.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply