MANGALIA, ÎNGROPATĂ ÎN GUNOAIE! ASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI AU DATORII DE MILIARDE LA SALUBRITATE!

0
986
Întâlnire între Polaris M Holding şi asociaţiile de proprietari din Mangalia

Municipiul Mangalia riscă să fie îngropat în gunoaie, la propriu! 50 din 200 de asociaţii de proprietari din municipiu nu mai sunt deservite de firma de salubritate – Polaris M Holding -, pe motiv de neplată. Serviciul de strângere a gunoiului a fost oprit, conform legii, explică Eduard Martin, asociatul unic al SC Polaris.

“Conform legii, la întârzieri de peste 45 de zile la plata serviciului, am sistat activitatea. Este vorba despre asociaţii de proprietari care au datorii şi de 2 ani de zile pentru acest serviciu. Este vorba despre datoriile asociaţiilor, nu ale primăriei. În cazul facturilor de curent, telefon, apă… se plătesc, altfel se taie curentul, telefonia, apa. Aşa şi la gunoi. Noi plătim taxa la groapa de gunoi, combustibil, salariile oamenilor, impozite. Nu putem presta un serviciu fără plată, e logic. Există un contract pe care asociaţiile de proprietari nu le-au respectat”, a explicat Martin, atunci când a fost chestionat cu privire la situaţia din Mangalia. Imaginile sunt de-a dreptul dezolante şi circulă pe reţelele de socializare! Însă, datoriile acumulate de oameni pentru serviciul de salubritate sunt, la Mangalia, de ordinul miliardelor de lei vechi!

“Vom continua să luăm decizii de sistare a acestui serviciu, până când asociaţiile de proprietari vor înţelege că acest serviciu trebuie achitat ca toate celelalte”, a mai transmis Eduard Martin. (sursa foto: Facebook).

Alexandra CUCU, replicaonline.ro, 13.03.2017.


Cititi si: POLARIS SRL, punct de lucru Mangalia, SISTEAZĂ COLECTAREA REZIDUURILOR MENAJERE de la ASOCIATIILE DE PROPRIETARI CU DATORII FOARTE MARI!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply