Ce sacrificii fac femeile pentru a arata cat mai bine?

0
1520

Este bine cunoscut faptul ca femeile sunt extrem de atente la detalii, iar cand vine vorba de look-ul lor tind sa exagereze. Toate doamnele si domnisoarele isi doresc sa arate foarte bine, indiferent de momentul zilei sau de evenimentul la care participa. Insa, pentru a arata impecabil din toate punctele de vedere femeile fac o multime de sacrificii.

Care sunt sacrificiile pe care femeile le fac pentru a arata bine?

1.      In primul rand, doamnele si domnisoarele se chinuie mergand pe tocuri. Foarte multe dintre ele apeleaza la incaltamintea inalta, chiar daca durerile care apar dupa purtare sunt foarte mari. De asemenea, acest tip de incaltaminte este preferatul lor la evenimente, unde tind sa exagereze in privinta inaltimii tocurilor, pentru a-si pune siluetele in valoare si pentru a parea mai slabe.

Insa mersul chinuit pe tocuri poate fi evitat, iar pe cele care vor sa se pregateasca cu perechi comode de sandale pentru vara care se apropie, pe modlet.ro pot gasi o multime de modele. Unele dintre acestea se potrivesc perfect tinutelor casual, iar talpa joasa ofera confortul necesar picioarelor. De altfel, sandalele cu platforma asigura o stabilitate mai mare picioarelor, iar durerea nu isi face aparitia.

2.      Apoi, femeile tin diete drastice. Odata cu venirea primaverii, ele sunt constiente ca nu mai pot ascunde sub hainele largi si groase kilogramele depuse in timpul iernii si ajung sa se infometeze. Cu toate ca medicii nutritionisti recomanda ca totul sa se faca pas cu pas, astfel incat procesul de slabire sa se desfasoare fara a afecta organismul, foarte multe femei cad in extreme, ajungand la stari de rau permanente.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

3.      Un alt sacrificiu pe care femeile il fac este reprezentat de epilarea cu ceara. Aceasta este o modalitate destul de dureroasa de a scapa de parul nedorit, chiar daca creste mult mai greu. De altfel, epilarea poate lasa urme pe piele, iar firele de par pot aparea pe sub piele, aspectul dat de acestea fiind inestetic.

4.      Apeleaza la operatii estetice. Fie ca apeleaza la operatia de marire a sanilor, fie la lipoaspiratie, femeile se chinuie destul de mult dupa interventiile estetice, intrucat ele trebuie sa respecte o multime de indicatii post-operatorii, iar durerile nu dureaza numai o zi-doua, asa cum sperau. De asemenea, marirea buzelor cu acid hialuronic este o alta masura dureroasa la care femeile apeleaza. Efectul acestui acid tine in jur de 9 luni, dupa care cea care vrea sa aiba buzele mai mari trebuie sa recurga din nou la aceasta procedura.

5.      Femeile aloca foarte mult timp coafurii si machiajului. Astfel, foarte multe dintre ele ajung sa isi arda parul cu placa, efectul acesteia observandu-se o perioada indelungata. Mai mult, intrucat au aparut tot felul de tutoriale care arata cum o se poate machia profesionist o femeie, doamnele si domnisoarele aplica in exces produse cosmectice, iar tenul lor este afectat pe o perioada indelungata. De altfel, folosirea unor produse de slaba calitate provoaca aparitia acneei, iar tratamentele pentru a scapa de aceasta sunt destul de costisitoare.

6.      Petrec ore in sir in sala de sport. Da, sportul inseamna sanatate, insa numai atunci cand este combinat cu o alimentatie corespunzatoare. Foarte multe doamne si domnisoare cred ca daca merg si fac cateva zeci de minute exercitii vor slabi instant, ceea ce este eronat. De aceea, este recomandat ca femeile care vor sa faca sport sa manance si corespunzator. Mai mult, ele trebuie sa mearga la aerobic, fitness sau spinning, astfel incat corpul sa le fie solicitat la maximum si sa aiba un instructor care sa le indrume pas cu pas. Altfel, efortul lor este in zadar.

7.      Se imbraca conform tendintelor. Un alt sacrificiu pe care femeile il fac pentru a arata bine este de a cauta haine care sa fie in trend, desi nu se simt bine in ele. Ceea ce trebuie sa constientizeze cele care vor sa isi construiasca un stil aparte este ca cel mai mult conteaza sa te simti bine cu ceea ce porti, nu conteaza doar aspectul.

Asadar, femeile fac o multime de sacrificii pentru a ajunge la aspectul fizic mult dorit. Cu toate ca exista o multime de metode prin care durerea poate fi atenuata si aspectul fizic imbunatatit, foarte multe doamne si domnisoare apeleaza la cele enumerate mai sus.(Articol publicitar).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply