Clubul Rotary Mangalia va invita la “Balul de Caritate”

0
796

Anual, Clubul Rotary Mangalia organizeaza un Bal caritabil, tema evenimentului din acest an fiind “Achizitia de echipamente de realitate virtuala pentru Muzeul de Arheologie “Callatis” din Mangalia”. Proiectul, care se adreseaza in special publicului tanar, intentioneaza sa stimuleze invatarea si prezentarea istoriei locale cu ajutorul tehnologiilor IT de ultima generatie, reconstruind memoria unor locuri din trecut si ajutand la protejarea patrimoniul material si imaterial al anticei cetati Callatis.

Echipamentele de Realitate Virtuală achizitionate vor permite învăţarea mediată în medii artificiale, imersive, în care utilizatorul va interacţiona direct cu mediul simulat, cu un puternic sentiment de prezență. Echipamentele (casti VR pentru PC, casti VR pentru smartphone) vor permite realizarea de aplicații multi-senzoriale, învățare constructivistă, experimente/vizualizări din diferite puncte de referinţă, fiind dovedit ştiinţific aportul acestora la dezvoltarea proceselor cognitive.

Evenimentul va avea loc vineri, 17 februarie 2017, începând cu ora 19.30, la restaurantul METEOR din Jupiter. Gazda evenimentului este Dana Savuica, iar atmosfera va fi creata de formatia ALLEGRO BAND din Constanta.

Confirmari se pot face la numerele de telefon: 0735.168.285 sau 0728.019.979.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply