Au inceput dezbaterile pe buget in comisiile parlamentare. 58 de amendamente, ce vizeaza problemele din judetul Constanta, au fost depuse de deputatul PMP Robert Turcescu

0
748

Printr-un comunicat de presă remis vineri, 3 februarie 2017, deputatul PMP Constanta, Robert Turcescu, a transmis ca a depus 58 de amendamente care vizeaza problemele legate de infrastructura, educatie si sanatate, dar si legate de lacasurile de cult.

Vezi aici Amendamentele depuse de deputatul PMP: Amendamente-Robert-Turcescu

“Astăzi au început dezbaterile pe buget în comisiile parlamentare. Ca deputat de Constanţa am depus un număr de 58 de amendamente care vizează problemele legate de infrastructura judeţului, situaţia şcolilor şi a unităţilor sanitare din judeţ, dar şi a unor lăcaşuri de cult.

Astfel, în ceea ce priveşte sănătatea, am solicitat alocări bugetare pentru renovarea şi dotarea  Spitalului Clinic de balneologie din Eforie, a Spitalului Municipal Mangalia, modernizarea şi dotarea cu aparatură a centrelor ambulatorii din Policlinica Eforie Nord şi din oraşul Negru Vodă, dar şi pentru înlocuirea instalaţiei electrice în Secţia de pneumologie/TBC din Spitalul Judeţean Constanţa.

De asemenea, am cerut achiziţionarea unei ambulanţe pentru centrul medical din Comuna Mihai Viteazu, amenajarea şi dotarea unui dispensar în satul Siminoc, construcţia unui dispensar în comuna Corbu, dar şi renovarea dispensarelor din Săcele şi Seimeni. În plus, am solicitat Guvernului să aloce bani şi pentru construcţia de locuinţe destinate medicilor care lucrează în spitalele din Hârşova şi Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru că PMP a susţinut mereu construcţia de creşe şi grădiniţe, am cerut Executivului sumele necesare pentru construcţia unor astfel de unităţi în Cumpăna şi Negru Vodă, De asemenea, am solicitat fonduri pentru renovarea, modernizarea şi / sau dotarea cu mobilier sau calculatoare a unor şcoli din Constanţa, Agigea, Aliman, Dunăreni, Costineşti, Dobromir, Hârşova, Negru Vodă, precum  şi achiziţionarea unui microbuz pentru transportul elevilor din Costineşti. În plus, am cerut şi modernizarea grădiniţelor din Cobadin şi Eforie, dar şi construcţia / modernizarea de săli de sport pentru şcoli şi licee din Cobadin, Eforie, Nicolae Bălcescu, Săcele, Mangalia.

Nu am uitat nici de cât de importantă este asfaltarea DC 85, care leagă satului Luminiţa de DJ 226, şi nici de bretelele de legătură între Cumpăna şi şoseaua de centură Ovidiu-Agigea, aşa că am depus amendamente la buget în acest sens.

Mai mult, am solicitat Guvernului să aloce bani pentru alimentarea cu gaze a comunei Corbu, dar şi pentru alimentarea cu apă şi canalizare, sau extinderea reţelelor existente, din Dobromir, Sinoe, Mihai Viteazu, Peştera şi Mangalia.

De asemenea, am cerut fonduri pentru construcţia de case de cultură în Costineşti şi în satul Dunăreni din comuna Aliman, dar şi pentru renovarea caselor de cultură dim Mangalia, Văleni şi Hârşova.

Acestea sunt doar o parte din cele 58 de amendamente pe care le-am depus. Mă voi bate pentru fiecare dintre ele, deoarece sunt necesare şi importante pentru locuitorii judeţului Constanţa pe care îi reprezint în Parlamentul României.

În total, parlamentarii PMP au depus un număr de 324 de amendamente la Proiectul Legii Bugetului de stat pe anul 2017. Deputaţii şi senatorii PMP fac apel la responsabilitatea tuturor parlamentarilor, indiferent de partidul politic din care fac parte, de a sprijini aceste amendamente în folosul tuturor cetăţenilor României.” (Mangalia.Tv, 03.02.2017).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply