Limanu, 2 Mai și Vama Veche vor avea gaze naturale, anul acesta. MEGACONSTRUCT SA își extinde rețeaua de distributie

2
851
MEGACONSTRUCT SA, distribuitor si furnizor de gaze naturale, oferă clientilor săi cele mai bune si avantajoase servicii, adaptate nevoilor acestora, cu propria echipă de specialisti.
Activitatea Megaconstruct se bazează pe parteneriate durabile si de incredere, dovadă fiind si numărul tot mai mare de solicitări de racordare la reteaua de gaze naturale din sudul litoralului, atat în municipiul Mangalia, cât si din comunele invecinate, printre care 23 August şi Costineşti, cu satele aferente.
In etapa următoare, vor fi racordate și localitățile Limanu, 2 Mai, Vama Veche. (După obținerea tuturor avizelor și licențelor, cam pe la mijlocul anului 2017).
Reprezentanţii administraţiei locale din Limanu au înaintat Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa, în vederea obţinerea acordului de mediu, un memoriu. Acordul este necesar pentru derularea unor lucrări privind „înfiinţarea distribuţiei de gaze naturale în comuna Limanu şi satele aparţinătoare — 2 Mai şi Vama Veche“. Proiectul are ca obiectiv executarea racordului la conducta de distribuţie de gaze naturale de medie presiune al municipiului Mangalia, în zona ieşirii SRMP Mangalia — nod 1176.
Potrivit primarului comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, sistemul ce va racorda la gaze locuitorii din comună şi localităţile arondate, 2 Mai şi Vama Veche, va avea o lungime totală de 45.660 de metri.
Traseul conductei va subtraversa DN 39 în mai multe puncte în localităţile 2 Mai şi Vama Veche, iar pentru realizarea acestor lucrări, administraţia locală a obţinut deja avizul de la CNADNR şi de la Direcţia de Drumuri şi Poduri Constanţa. De asemenea, se vor realiza două traversări ale celor două canale de legătură Balta Limanu — lac Mangalia, ABADL eliberând deja avizul de gospodărire a apelor“, a menţionat primarul comunei Limanu. (Ziua de Constanta, 19 dec, 2016).

Racordarea la sistemul de distributie a gazelor naturale este un proces care se desfasoara in mai multe etape, Megaconstruct fiind alaturi de clientii sai, incepand de la proiectarea si executia instalatiei de racordare, pana la punerea in functiune a instalatiei de utilizare.
Persoanele care aleg sa se racordeze la reteaua de gaze se pot bucura de facilitati de plată adaptate nevoilor lor. 
Etapele ce trebuie parcurse pentru a deveni client Megaconstruct si pentru a beneficia de serviciile oferite, sunt urmatoarele:
 • Depunerea cererii pentru acordarea accesului la sistemul de distributie a gazelor naturale;
 • Eliberarea acordului de acces la sistemul de distributie a gazelor naturale;
 • Depunerea cererii de racordare;
 • Achitarea tarifului de racordare;
 • Executia instalatiei de utilizare a gazului natural;
 • Incheierea Contractului de furnizare.
Cererea de acord acces se completeaza si se depune la sediul Megaconstruct din Mangalia, str. Rozelor, nr.8, bloc R4, sc.A, apart.3, parter, acolo unde echipa Megaconstruct vă va oferi cu promptitudine toate informatiile si suportul necesar parcurgerii tuturor etapelor.
Megaconstruct este partenerul de care aveți nevoie, oferindu-vă servicii complete, în maximă siguranță:
 • Proiectare,
 • Execuție,
 • Recepție și punere în funcțiune, în condiții optime,
 • Mentenanță non-stop, asigurată prin intervenția echipelor Megaconstruct în maximum două ore de la solicitare.

Contact:

Municipiul Mangalia, str. Rozelor, nr.8, bloc R4, scara A, parter, ap.3,
Tel: 0341.145.848
e‑mail: [email protected]
si pe site-ul www.megaconstruct.ro.

megaconstruct_mangalia_sediul_rozelor

Documentele minime necesare pentru obținerea acordului de acces la sistemul de ditribuție al gazelor naturale sunt:
 • Cerere pentru acordarea accesului la sistemul de distribuție,
 • Copie după actul de identitate, alături de
 • Actul de proprietate asupra terenului sau imobilului.
     Documentele vor fi depuse la sediul SC Megaconstruct din Mangalia, str.Rozelor, nr.8, bloc R4, scara A, parter, ap.3.
     Tot aici, puteți obține informații suplimentare în legătură cu racordarea la sistemului de distribuție de gaze naturale.
     Prin tot ceea ce implementează, SC Megaconstruct SA demonstrează de fiecare dată că utilizarea gazelor naturale pentru încălzirea locuinței, a apei calde menajere, cât și pentru prepararea hranei, reprezintă cea mai ieftină, sigură, comodă și avantajoasă alegere.
Mai multe detalii despre ofertele Megaconstruct se pot obține la numărul de telefon 0341/145.848, sau vizitând site-ul www.megaconstruct.ro

Telefonul Dispeceratului gaze Megaconstruct Mangalia: 0726.777.360

megaconstruct

Man­ga­lia News, 18.01.2017.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

2 COMENTARII

 1. Este foar­te bine ca au ince­put sa se mis­te lucru­ri­le. Fos­ta admi­nis­tra­tie dor­mea in cizme, rama­se­sem de rasul lumii. Con­duc­ta tre­cea pe lan­ga Lima­nu, dar noi nu aveam gaze, in schimb, la 20km dis­tan­ta, la 23 August au reu­sit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele