ANCHETA oamenilor legii din Mangalia PRINDE CONTUR! Trei indivizi care au terorizat locuitorii, SĂLTAŢI de anchetatori

0
892

farmec.ro
carturesti.ro%20

Poliţiştii din Mangalia au muncit la foc automat pentru prinderea a trei indivizi, bănuiţi că au atacat o femeie în plină stradă. În plus, doi dintre aceştia sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind vorba despre furturi şi tâlhării. Chiar şi aşa, la mijlocul lunii decembrie 2016 au săvârşit o nouă faptă, oamenii legii declanşând imediat cercetările. Au făcut rost de imaginile de pe camerele de supraveghere, au pus idiciile cap la cap şi astfel cei trei au fost prinşi la înghesuială şi propuşi spre arestare. De precizat este că ei au participat şi la furtul din 21 spre 22 decembrie când o femeie a rămas inclusiv fără mâncare.

Aurel Avădani Ion, Elcan Negip, Iosif Băiculescu au fost propuşi spre arestare la Judecătoria Mangalia, magistraţii decizând, la data de 21.01.2017: „Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. În baza art. 226 alin.1 şi alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1-3 şi alin.4 lit. e Cod procedură penală şi la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 21.01.2017 până la data de 19.02.2017 inclusiv”, potrivit minutei judecătoreşti. Cei trei, la mijlocul lunii decembrie, au urmărit o femeie, pe Ştefania T., iar când aceasta a ajuns la intersecţia străzilor Portului cu Oituz, aproape de o scară de bloc, au tăbărât pe ea şi i-au sustras poşeta, în care se aflau bani (200 lei), acte, dar şi un telefon mobil.

Poliţiştii din Mangalia au declanşat imediat cercetările şi au încercat să obţină cât mai multe informaţii, pe care apoi le-au pus cap la cap şi astfel au ajuns la cei trei indivizi, respectiv Aurel Avădani Ion, Elcan Negip, Iosif Băiculescu. Şi, ce este şi mai strigător la cer se leagă de faptul că ei nici doi bani nu dădeau, continuând să comită ilegalităţi chiar în timp ce oamenii legii erau pe urmele lor. Astfel, urmare a cercetărilor efectuate în cazul unei infracţiuni de furt, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia – Biroul Investigaţii Criminale i-au identificat pe Iosif Băiculescu, în vârstă de 27 de ani, din Mangalia, Daniel Vasile, în vârstă de 26 de ani, din Mangalia şi Elcan Negip, în vârstă de 17 ani, din Mangalia, bănuiţi de comiterea faptei.

Continuarea, în replicaonline.ro, 25.01.2017.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply