POLITIA ROMÂNĂ: ÎN MINIVACANȚĂ, SUNTEM LA DATORIE!

0
1855

Peste 8.000 de poliţişti se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, în această minivacanță.

În perioada 20 – 24 ianuarie, 8.768 de poliţişti vor acţiona suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, se vor organiza zilnic 3.353 de patrule de siguranță publică și vor fi utilizate 2.863 de mijloace auto.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice și pe traseele de acces către aceste zone, poliţişti de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, 350 de aparate radar.

Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în 214 trenuri de călători  precum şi în 248 de staţii şi triaje de cale ferată.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De asemenea, în această perioadă, poliţiştii de la transporturi vor patrula în 12 aerogări (internaţionale şi naţionale), precum şi în 21 de porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre. Totodată, 45 de trenuri de marfă vor fi însoţite, pe durata deplasării, de către poliţişti.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply