Preşedintele AJL Constanţa, Gigi Pambuca: “Am readus luptelor constănţene spiritul de învingător din anii ’80 şi ’90!”

0
1977

Gigi Pambuca, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, Gigi Pambuca, este de părere că cel mai mare câştig al sezonului 2016 este, pe lângă salba impresionantă de medalii cucerite de sportivii de pe litoral în competiţiile naţionale şi internaţionale, schimbarea de mentalitate şi insuflarea spiritului de învingător în rândul tinerilor luptători.

În ciuda problemelor de ordin financiar cu care se confruntă, de altfel, întreg sportul românesc, luptele constănţene au avut un an 2016 foarte bun, fapt confirmat chiar de către preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, Gigi Pambuca.

„Încă din prima mea zi de mandat la cârma luptelor constănţene, am spus că îmi doresc foarte mult să câştigăm o medalie mondială. După marele succes din 2015, când am cucerit medalii pe bandă rulantă la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă de la Mangalia, iată că a venit confirmarea şi în luptele pe saltea, iar în 2016, Andreea Ana de la CS Mangalia, a devenit vicecampioană mondială de juniori.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

O felicit încă o dată pentru performanţa extraordinară, la fel cum îl felicit pe antrenorul Marian Oancea şi pe cei care susţin activitatea în sudul litoralului, numindu-i aici pe Dragoş Dima, Lucian Luca şi Ionuţ Luca.

Poate cel mai de preţ lucru este acela că, în special în ultimii ani de mandat, am readus luptelor constănţene spiritul de învingător din anii ’80 şi ’90, când dominam campionatele naţionale la toate categoriile de vârstă, învingând fără drept de apel adversari de la Steaua sau Dinamo”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele Gigi Pambuca.

Continuarea, în CugetLiber.ro, Luni, 16.01.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply