VIDEO INCREDIBIL! Aeromodele minune!

0
844
Test înaintea Campionatului Mondial pentru acrobatie de interior.
Aeromodelul minune din acest videoclip are doar 50 de grame și este dotat cu elice variabilă. Este pilotat de realizatorul său, Gernot Bruckmann, iar disciplina de concurs se numește F3P.

Sursa: YouTube – F3P-AM Strasbourg 2016 Gernot Bruckmann.

Alte aeromodele realizate de designerul și constructorul german Gernot Bruckmann puteți vedea AICI.

***************

Bianual, FAI (Federația Aeronautică Internațională) organizează Campionatul Mondial pentru acrobatie de interior. Primele două campionate au avut loc în Germania, Coburg (2013) și Polonia, Pruszkow (2015). De fiecare dată, cu un an înainte de Campionatul Mondial, gazdele organizează un eveniment de test. Acesta atrage întotdeauna cei mai bune piloți europeni, iar acest eveniment poate fi numit “Campionatul European neoficial”.

FAI și Clubul de Aeronautică din Brumath au organizat testarea în data de 20 si 21 februarie 2016, eveniment principal F3P al acestui sezon de zbor de interior și au participat 48 de piloți din treisprezece țări din toată Europa. Aceste imagini și clipuri video vă fac o idee generală despre modul în care a evoluat clasa F3P și ce modele au fost folosite în testul de încercare de la Strasbourg.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai multe despre acest sport fascinant cu aeromodele, puteți vedea AICI.

Sursa: YouTube – Strasbourg FAI F3P event, Germany, 2016.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply