Peste 600 de persoane au fost salvate din nămeţi. Autostrada Soarelui şi drumurile naţionale din judeţul Constanţa sunt închise

0
774

farmec.ro
carturesti.ro%20

În noaptea de marţi spre miercuri, peste 600 de persoane au fost salvate din nămeţi şi 230 de autovehicule au fost deblocate în ultimele 12 ore. A2 este închisă.

Pe teren au fost trimise 320 de utilaje şi autospeciale, 700 de pompieri, poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Ministerului Transporturilor şi reprezentanţi ai comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă.

Salvatorii au acţionat pentru gestionarea efectelor generate de avertizările meteorologice periculoase la 71 de misiuni, în condiţii foarte dificile, parcurgând tronsoane de drum cu zăpadă foarte mare şi viscol năprasnic.

Pe timpul nopţii, s-a reuşit salvarea a peste 600 de persoane aflate în dificultate şi au degajat din zăpadă 230 de autovehicule surprinse de viscol.

În judeţul Constanţa toate drumurile naţionale sunt închise, cu excepţia DN 39 pe tronsonul Constanţa-Magalia. Sunt închise 18 tronsoane de drum judeţean, 35 de drumuri comunale, iar A 2 este închisă în continuare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult: adev.ro/ojlrdi


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply