Unităţile de învăţământ din tot judeţul şi municipiul Constanţa vor fi închise două zile

0
1055

farmec.ro
carturesti.ro%20

scoli_viscolConsiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, întrunit în regim de urgență sâmbătă, 7 ianuarie 2017, a hotărât suspendarea cursurilor din toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța pentru luni, 9 ianuarie, și marți, 10 ianuarie 2017, potrivit reprezenzanţilor instituţiei.

Decizia a fost luată ținându-se cont de condițiile meteorologice nefavorabile, de necesitatea asigurării condiţiilor proprii desfăşurării orelor de curs, precum și a siguranței persoanelor implicate în procesul instructiv-educativ.

Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului, respectiv al anului şcolar, stabilite de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ şi comunicate Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a anunțat suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ din județul Constanța în zilele de luni, 9 ianuarie și marți, 10 ianuarie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Această decizie a fost luată pentru siguranța elevilor și a profesorilor, în urma discuțiilor președintelui Marius Horia Țuțuianu cu conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța

„Consider absolut firească această decizie în condițiile în care avem localități izolate, iar viscolul și ninsorile împiedică deplasarea elevilor și profesorilor la școală. În primul rând, ne interesează siguranța copiilor și a dascălilor! Vom monitoriza în continuare situația din zonele afectate de condițiile meteo extreme“, a declarat președintele CJC.

Mai mult, AICI. 07.01.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply