ATENȚIE, este oprită apa în mai multe zone din județul Constanța!

0
906
avarie_raja_apa_mangalia

RAJA Constanta anunță că reprezentanții Enel nu au reușit realimentarea cu energie a stațiilor de pompare de la nivelul surselor Caragea Dermen, ce asigură apa pentru stația de pompare și tratare Călărași din municipiul Constanța. În aceste condiții, începând cu ora 10:30, abonații din cartierele Faleză Nord, Tomis I, Tomis II, Tomis III și zonele Centrală și Peninsulară au apă la robinete cu presiuni scăzute.

La ora 09:15 a rămas fără energie și stația de pompare Ovidiu și s-a sistat furnizarea apei către abonații din localitate.

În județul Ialomița, în jurul orei 09:45, a rămas fără energie și Uzina de Apă Țăndărei, motiv pentru care abonații din această localitate au rămas fără apă potabilă.

Și la nivelul surselor Cișmele A, B, C, D și 2, ce asigură alimentarea cu apă a stației de stratare și pompare Palas nu este asigurată alimentarea cu energie. La ora actuală, rezervorul stației Palas poate asigura în continuare apă potabilă abonaților, pentru încă 8 ore.

În jurul orei 09:00, stația de pompare și tratare Palas din municipiul Constanța a rămas fără energie electrică. În aceste condiții, s-a sistat furnizarea apei potabile în cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I si Inel II.

În jurul orei 08:45, stațiile de pompare din localitățile Osmancea și Ostrov au rămas fără curent, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei potabile către abonații din cele două localități.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tot la ora 08:45 au rămas fară energie și sursele din localitățile Lipnița, Băneasa, Viile și Aliman. Abonații din aceste localități vor avea apă până în jurul orei 13:00, fiind alimentați gravitațional din rezervoarele stațiilor de pompare.

Fară energie electrică au rămas și sursele de apă de la Dunăreni și Vlahii. Consumatorii din aceste două localități vor avea apă la robinete, fiind alimentați din rezervoare, până mâine dimineața (07 ianuarie 2017), ora 07:00.

La ora 09:00 s-a oprit curentul și la stațiile Repompare Valu lui Traian, Cerchezu, Căscioarele, Viroaga, Măgura și Tătaru. Din acest motiv abonații din localități au rămas fără apă la robinete.

La ora actuală, din cauza avariilor la liniile de alimentare cu energie, în județul Constanța, nu au apă abonații din: Ostrov, Topraisar, Negru Vodă, Cumpăna, Pecineaga, Moșneni, Oituz, Osmancea, Ostrov, Valu lui Traian, Cerchezu, Căscioarele, Viroaga, Măgura, Tătaru și zona de intrare în localitatea Mihail Kogălniceanu.

În județul Ialomița sunt fară apă din cauza lipsei de enrgie abonații din Gâldău, Iezeru si Jegălia.

Asigurăm toti consumatorii din localitățile afectate de lipsa apei din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie stațiile de pompare.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply