Ultimele zile de înscrieri pentru LIM – Less is More – platformă europeană de dezvoltare de scenarii pentru filme cu buget redus

0
745

 

rsdb_600x379-320x202

Asociația Culturală Control N – partener LIM – Less is More | platformă europeană de dezvoltare de scenarii pentru filme cu buget redus – anunță ultimele zile de înscrieri pentru prima ediție a proiectului, ce urmează să se desfășoare în 2017, în trei țări diferite din Europa. Deadline-ul pentru trimiterea aplicațiilor din România este 8 ianuarie 2017, ora 12.00 PM.

LIM își propune să sprijine scenarişti şi regizori europeni, aflaţi la primul, al doilea sau maxim al treilea film, ale căror filme de lung metraj pot fi realizate în limita unui buget de sub 500.000 de euro. Inițiat de Le Groupe Ouest (Franța), LIM se desfășoară cu susținerea Creative Europe – MEDIA Programme of the European Union, având ca parteneri europeni Asociația Culturală Control N și Festivalul Internațional de Film Transilvania – TIFF (România), Vlaams Audiovisueel Fonds – VAF (Belgia) și Krakow Festival Office – KBF (Polonia).

Obiectivul LIM este acela de a ajuta scenariștii, regizorii și producătorii generațiilor tinere să integreze reducerea de costuri din bugetul filmului încă de la începutul procesului de dezvoltare a scenariului. Asumarea limitărilor financiare și folosirea lor în avantajul creativ al produsului final poate fi soluția pentru generarea unei experiențe cinematografice consistente atât pentru cineaști, cât și pentru spectatori. LIM este dedicat atât cineaștilor din zona filmului de ficțiune și din sfera filmului documentar, cât și artiștilor care provin din domenii precum teatru sau arte vizuale.

Proiectul se desfășoară sub forma unei rezidențe de creație ce se întinde pe parcursul a 8 luni. Structura LIM cuprinde 3 sesiuni de workshop-uri, cu o durată de 1 săptămână fiecare. Workshop-urile urmează să fie organizate în 2017 în 3 țări diferite din Europa: Belgia (5 – 12 martie), România (5 – 13 iunie) și Franța (1 – 8 octombrie).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, AICI. 05.01.2016.


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:

piese-auto-mangalia.ro





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


vola.ro%20


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply