PARTIDULPROMITE.RO, site-ul pe care poti urmări modul în care parlamentarii aleși își onorează promisiunile făcute în campania electorală

0
817

partidulpromite.ro este un site pe care poti urmări gradul de îndeplinire al fiecărei promisiuni electorale făcută de politicieni în campania electorală pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Ce este partidulpromite.ro?

Partidulpromite.ro va urmari activitatea Parlamentului Romaniei pentru a incuraja transparenta decizionala, procesul de legiferare precum si cat de bine partidele politice isi respecta promisiunile din campanie.

De ce „Partidul Promite?”

Pentru ca Partidul intotdeauna promite. Scopul unui partid este obtinerea puterii. Dar nu poate sa ajunga la putere daca nu are votul nostru. O data la patru ani, Partidul vine si ne promite ca o sa ne faca viata mai frumoasa si prospera. In schimb, primeste votul nostru. Cu greu, insa, putem sa urmarim daca alesii pe care i-am votat chiar isi respecta promisiunile facute in campanie. Politica post-decembrista ne-a aratat ca Partidul se pricepe cel mai bine la a promite.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Acest site nu este pro sau anti. Pur si simplu incearca sa fie o oglinda a activitatii parlamentare. Isi doreste sa isi informeze cat mai bine cititorii cu privire la procesul de legiferare. Ce se voteaza in Parlament are sa ne afecteze viata noastra, de zi cu zi.

Sperăm ca acest site se va transforma, in timp, intr-un instrument care sa-i ajute pe cat mai multi romani sa isi cristalizeze optiunile de vot. Oricine va putea, pe acest site, sa urmareasca modul in care cei pe care i-a votat si i-a trimis in Parlament isi onoreaza promisiunile facute in campania electorala.

Ce va face partidulpromite.ro?

Citiți mai mult AICI.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply