Moşi Crăciuni şi Crăciuniţe pentru familia Istrate (galerie FOTO)

0
1179

Şi… s-a întâmplat! La numai o săptămână şi un pic din momentul în care ne-am hotărât să demarăm această acţiune, iată-ne cu misiunea îndeplinită cu succes. Întâmplarea a făcut să identificăm familia Istrate, o familie pentru care flacăra speranţei arde doar în vârful lumânării care îi luminează singura cameră în care îşi creşte cei 12 copii.

A fost o hotărâre luată spontan, în ajun de Crăciun şi, chiar dacă nu l-am putut aduce pe moşul atunci când toţi copiii îl aşteptau, am reuşit să o facem astăzi, în ajun de an nou. Iar Moş Crăciun aţi fost voi, toţi cei care aţi răspuns apelului nostru, dovedind că omenia există şi că Mangalia poate fi unită şi solidară cu toţi cei pentru care existenţa, dincolo de a fi o provocare, este o luptă fără speranţă.

Straiele moşului au fost îmbrăcate de către trupa de teatru Thaliamar, care a dăruit o mare parte din donaţiile primite cu ocazia minunatului spectacol din data de 19 decembrie, apoi de către Aura Mircea, Adrian Vilău şi Luiza Petcu, Moşi Crăciuni şi Crăciuniţe fiind şi Elena Petrea, Monalisa Daniela Andrei, Leila Memet, Tinca Răcaru, Mihaela Condurachi, Mihaela Popescu, Carmina Căpitanu, Georgiana Duica, Gabriela Malcoci, Andreea Bodnărescu, Gabriela Apostu, Sorin Mihai, Remus Cîmpeanu, Vasile Fiodor, Tiberiu Cojan, Ioan Jitaru şi mulţi alţii, care au insistat să nu le fie publicate numele.

Este mai presus de cuvinte ce s-a întâmplat astăzi la familia Istrate, imaginile fiind elocvente şi reprezentative pentru toată încărcătura emoţională a momentelor trăite de fiecare în parte, atât de către Moşi Crăciuni, cât şi de către copilaşii pentru care strălucirea din ochii lor a fost cea mai sinceră formă de a mulţumi.

Echipa noastră, formată din Gabriela Beldiman, Lavinia Pipiliuc şi Valerian Şarînga, vă mulţumeşte pentru bunătate şi pentru că aţi demonstrat că omenia nu este doar o noţiune. Împreună cu voi am fost o echipă, suntem o echipă şi împreună, în continuare, vom împărţi şi vom oferi speranţă unor suflete care au uitat ce înseamnă bucuria.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Va urma…

10-familiaiastrate 12-familiaistrate 13-familiaiastrate 20-familiaistrate

Pentru conformitate, Valerian Şarînga


Mangalia News, 30.12.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply