Cod galben de ninsori si vant in sud-estul tarii si Revelion cu zapada la mare. Prognoza meteo pentru ultimele zile din an

0
756

cod-galben-revelion-cu-zapadaDaca va doriti un Revelion cu zapada, mergeti pe litoral. In ultima zi din acest an acolo sunt anuntate ninsori. Meteorologii au emis deja si un cod galben de viscol valabil pana sambata dimineata in judetele Constanta, Calarasi si Ialomita.

Vantul puternic a pus inca de joi stapanire pe litoral, unde marea furioasa s-a dat in spectacol.

Din cauza vantului extrem de puternic, in zona Cazinoului din Portul Tomis, marea s-a risipit in valuri spectaculoase. In timp ce manevrele de navigaţie din porturile maritime au fost suspendate din motive de siguranta, zeci de trecatori au riscat enorm pentru cateva fotografii rare.

Vijelia va ramane pe litoral pana vineri seara, dar nu o sa fie o placere nici in zonele de munte ale judetelor Arges, Dambovita, Prahova, Buzau si Vrancea. Vantul va avea la rafala peste 70 de kilometri pe ora.

De maine dimineata va intra in vigoare si un cod galben de ninsori viscolite, insa nu in statiunile de pe Valea Prahovei, ci in judetele Constanta, Ialomita si Calarasi. Ulterior se va forma polei.

Mai mult, pe stirileprotv.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply