EVZ: Interviu eveniment cu mama turcoaicei Sevil, propusă premier al României

0
907

farmec.ro
carturesti.ro%20

muezel-geambec-spune-ca-si-a-crescut-singura-fiica-pe-sevil-foto-feri-predescu

Muezel Geambec spune că și-a crescut singură fiica, pe Sevil, de care e tare mândră FOTO: FERI PREDESCU.

● Profesorul Karpat, ajuns consilier la Casa Albă, a plătit autorităților comuniste pentru ca rudele sale să plece în Turcia ● Liviu Dragnea și Nicușor Constantinescu au semnat la nunta lui Sevil, de față cu hogea, „Legătura de rudenie rămâne veșnică” ● Soțul sirian, Akram, și-a adus în România copiii și frații.

Sevil Shhaideh, propusă de Liviu Dragnea pentru funcția de premier al României, este strănepoata renumitului istoric Kemal Karpat, o somitate mondială în problemele Orientului și, tocmai de aceea, a fost consultant a doi președinți ai SUA: Jimmy Carter și Ronald Reagan. Profesorul Karpat, născut în urmă cu 92 de ani în nordul Dobrogei, este unchiul bun al mamei lui Sevil Shaideh. Când am încercat să îi spunem că vrem să vorbim despre fiica ei, doamna Muezel Geambec, pe care am găsit-o la locul ei de muncă, teatrul de Copii și Tineret Constanța, a avut o primă reacție de respingere.

A dat de înțeles că fata ei trebuie lăsată în pace și ne vorbește mai bine despre unchiul ei, profesorul Karpat, apreciat pe întregul mapamond, sau despre teatrul cu care este „cununată” de 60 de ani. Directorul Teatrului de Copii și Tineret Constanța, actorul Lică Gherghilescu, ne-a pus o vorbă bună explicându-ne că Muezel Geambec este mâhnită. Niște televiziuni au filmat-o pe ascuns când ar fi spus, la supărare, că nu vrea ca fiica ei să fie prim ministru.

„O iubește ca pe ochii din cap, este topită că Sevil, unicul ei copil pe care l-a crescut ca mamă singură, a ajuns pe o poziție atât de înaltă. Cine nu s-ar bucura?”, spune actorul. Doamna Muezel se „înmoaie” și acceptă să ne vorbească de dragul lui Sevil, „dar nu despre Sevil”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La vârsta de aproape 80 de ani nu are astâmpăr, e veșnic pusă pe fugă, are treabă în teatru. Îl pune pe director să îi semneze niște hârtii în timp ce răspunde la întrebări.

Citiți continuarea în evz.ro

Autor: Feri Predescu | sâmbătă, 24 decembrie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply