Fosta perlă a litoralului a fost cumpărată de cel mai mare investitor în turismul de la mare

0
915

amfiteatru-belvedere-panoramic-olimp

Lanțul Phoenicia, deținut de Mohammad Murad, cel mai mare investitor în turismul de pe litoral, a cumpărat astăzi de la Josef Goschy fosta “perlă a litoralului”, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din stațiunea Olimp. Valoarea tranzacției a fost de aproximativ 10 milioane de euro, iar Murad spune că va mai investi alte 15 milioane de euro pentru a-i reda complexului din Olimp gloria de odinioară.

Tranzacția, cea mai mare din turism din acest an, a fost confirmată pentru Profit.ro atât de Mohammad Murad, cât și de Josef Goschy.

Înainte de a fi publicată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

“Phoenicia are un plan de investiții pentru acest complex astfel încât să redevină la gloria de altădată și să fie, din nou, perla coroanei litoralului românesc. Este un proiect ambițios, iar Phoenicia a dat dovadă, după ce a construit la Năvodari, că este singura companie românească de industrie hotelieră care este în stare să facă acest lucru”, a declarat pentru Profit.ro Mohammad Murad.

El a adăugat că va investi în complex cel puțin 15 milioane de euro și că intenționează să-l redeschidă la 1 iunie 2018. Finanțarea investiției va fi efectuată printr-o sucursală din România a unei bănci americane, iar achiziția s-a făcut cu ajutorul Băncii Transilvania.

“Suntem foarte interesați să vedem dacă autoritățile locale vin în sprijinul anumitor investiții speciale de care are nevoie România astăzi”, a mai spus omul de afaceri.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, pe profit.ro, 21.12.2016.


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


vola.ro%20


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply