În prag de sărbători, seniorii oraşului au fost premiaţi de autorităţile locale

0
747

seniorii-orasului-dec2016

Zeci de persoane vârstnice din Mangalia, care au ajuns la o vârstă onorabilă, au fost recompensate de către autorităţile locale. Evenimentul a avut loc, joi, 15 decembrie, într-un cadru festiv, la sediul Clubului Nautic din localitate.

Primarul municipiului, Radu Cristian, a înmânat celor aproape 60 de persoane, diplome, buchete de flori şi un ajutor financiar. Conform  unor Hotărâri ale CL Mangalia, persoanele care au împlinit 70, 75, 80, 85 şi 90 de ani, dar şi 50 de ani de la căsătorie sunt recompensate, lunar, de municipalitate.

Astfel, septuagenarii şi cei care au împlinit 75 de ani primesc de la Primărie 350 de lei, octogenarii, cei care au împlinit 85 de ani, precum şi nonagenarii, dar şi familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie – câte 400 de lei. Edilul Radu Cristian a transmis vârstnicilor urări de sănătate în noul an şi un sincer “La Mulţi Ani”!

De ajutorul acordat de municipalitate au beneficiat, cu această ocazie, 20 de persoane care au împlinit 70 de ani, opt persoane care au împlinit 75 de ani, alte 15 ajunse la 80 de ani, patru persoane care au împlinit 85 de ani şi o persoană de 90 de ani. Alte şase familii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, au beneficiat de aceeaşi recompensă din partea municipalităţii.

În cadrul festivităţii de premiere a seniorilor oraşului, edilul i-a informat pe cei prezenţi despre proiectele viitoare ale autorităţilor locale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Cu această ocazie specială, mă simt obligat să vă vorbesc despre proiectele în derulare, dar şi despre programele sociale pe care le vom implementa de anul viitor, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră. Începând cu anul 2017, sperăm ca iluminatul public să fie în subordinea Primăriei, transportul în comun de asemenea, iar pensionarii Mangaliei să beneficieze, în extrasezon, de transport gratuit, ca de altfel toţi cetăţenii oraşului să se bucure de această măsură”, a precizat primarul Radu Cristian.

De asemenea, edilul a mai reiterat ideea, conform căreia, din anul 2017, preţul gigacaloriei va scădea, în oraş se va investi mai mult în infrastructură, astfel încât fiecare zonă din localitate să fie prevăzută cu trotuare şi drumuri asfaltate corespunzător.

“Totodată, lucrăm la un proiect de facturare individuală a apei calde şi căldurii, pe care sperăm să îl implementăm, de anul viitor. Bugetul local este format din contribuţia fiecărui cetăţean şi aceşti bani trebuie să se întoarcă la dumneavoastră printr-o serie de măsuri şi proiecte benefice pentru comunitatea noastră”, a mai spus primarul localităţii.

Galerie FOTO, aici.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply