Cum arată MAGAZINUL COOPERATIVEI AGRICOLE ALBA unde SE VÂND NUMAI PRODUSE ROMÂNEȘTI!

0
954

Exemplu pentru toată România!

magazin_coop_alba1

Cooperativa Agricolă Alba are de astăzi propriul magazin unde fermierii își comercializează produsele. Pe rafturi au loc doar preparate românești, munca producătorilor care sunt membri ai cooperativei și care au activitate agricolă sau de artizanat. Inițiativa se numește ”Bunătățuri românești” și este prima de acest fel având în vedere că aparține unui cooperative agricole cu acte în regulă. 

Magazinul Cooperativei Agricole Horticola Alba a fost inaugurat în prezența fermierilor care comercializează aici numai ce produc – fie că este vorba despre brânzeturi proaspete sau maturate, de lapte proaspăt, de pâine de casă, de uleiuri presate la rece, de fructe românești sau chiar de conserve de casă – de la zacuscă la gemuri și dulcețuri. Magazinul este bine poziționat ca să fie accesibil atât locuitorilor din Alba Iulia, cât și turiștilor: este vizavi de fostul magazin Mercur, către Stadionul Cetate.

magazin_coop_alba2 magazin_coop_alba3 magazin_coop_alba4 magazin_coop_alba5 magazin_coop_alba6 magazin_coop_alba7

 

Despre Cooperativa Agricolă Horticola Alba

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cooperativa Agricolă Horticola Alba este formată din peste 60 de producători locali din județul Alba, Cluj, Mureș, Sibiu și Hunedoara, legumicultori și horticultori care împreuna administrează peste 500 hectare de pământ cu un efectiv cuprins din peste 100 de capete de bovine, 100 de capete de porcine, peste 500 de ovine și 100 de capre, culturile (porumb, floarea soarelui, grâu, pepene galben, cartof, varză, mac, câpșuni, afine, ciuperci, roșii, castraveți, ridichi, ceapă verde, gulii, brocoli, țelină, morcov, fasole verde și boabe, salată verde și flori), dezvoltându-se atât afară, cât și în solarii (peste 50 de solarii asezate pe o suprafață de peste 4 hectare de pământ).

Mai mult, pe agrointel.ro


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


vola.ro%20


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply