ÎNDEMN UMANITAR!

0
866

Haideti să umplem de fericire sufletele unor fiinte şi să facem ca mâine, 11 decembrie, visele lor să devină realitate. Noi suntem speranta lor de bine şi, cu un gest mic, putem face mari niște oameni. Sau, de ce nu, îi putem face și mai mari decât sunt acum.

Haideti să îi votăm, votul fiecăruia dintre noi fiind ca o rază de soare, împreună făcând ca acest soare să răsară pe strada unora și să rămână în continuare pe a altora.

Nu aveti încredere că ai voștri vor obține un rezultat bun? Stati liniștiti, că dacă vă imaginati că nu au nicio șansă, greșiti. Pentru că, sigur vor pune de-o aliantă cu ăia pe care i-ati tot înjurat până acum. Totul e să se vadă în Parlament, apoi vor pupa Cupa Victoriei împreună cu ăia puternicii, pe care, brusc, o să încetati să-i mai înjurati şi chiar o să începeti să le dati “adore” pe Facebook.

Nu aveti încredere în niciunii şi v-ati hotărât, într-un gest de lehamite, să nu mergeti la vot? Veti avea în continuare aceeași lehamite, dar, în plus, veti avea şi conştiinta încărcată cu fericirea pe care le-ati fi putut-o aduce unora, prin votul vostru, dar i-ati vitregit de ea…

Vi se pare un îndemn ironic? Bun.

Iată și varianta neironică:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Haideti să le demonstrăm că avem onoare, demnitate și că știm să ne facem datoria faţă de tară și, în primul rând, fată de noi, exprimându-ne, prin votul nostru de mâine, încrederea sau neîncrederea în clasa politică și în reprezentantii ei.

Poate așa, prin prezenta noastră masivă la urne, îi vom determina să le fie rușine să nu-și mai facă datoria fată de noi, cei care i-am pus acolo.

Dacă nu o puteti face cu capul, faceti-o cu inima, dar faceti-o și votati!

Și, cine știe, poate va răsări o rază de soare și pe strada noastră…

Succes candidatilor, inspiratie, alegătorilor și Doamne, ajută-ne, nouă, tuturor!

S.K., 10.12.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply