'Parteneri în educația incluzivă', campanie de informare desfășurată la Liceul Tehnologic “Ion Bănescu”

0
777
parteneri-in-educatia-incluziva2
Miercuri, 07.12.2016, în Centrul de Documentare și Informare al Liceului Tehnologic “Ion Bănescu” a avut loc Campania de informare privind problematica elevilor cu cerințe educaționale speciale (C.E.S.) în cadrul proiectului județean “Parteneri în educația incluzivă”, proiect inițiat de Inspectoratul Școlar Județean în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța.
            Au participat 30 de cadre didactice de la Liceul Tehnologic “Ion Bănescu”, Colegiul Economic, Liceul Teoretic “Callatis”, Grădinița cu P.P. nr. 1, Grădinița cu P.P. nr. 3, Grădinița cu P.P. “Pescărușul”, Grădinița cu P.P. nr. 7 din Mangalia, Școala Gimnazială “Ion Creangă” din Albești.
Acestea au interacționat cu echipa de specialiști formată din reprezentanți ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța (profesorii psihologi Băiașu Alina și Popa Camelia, profesor educație incluzivă Leu Alina) și reprezentanți ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Delfinul” Constanța (profesorii psihopedagogi Cabuz Elena, Mălăea Cristina).

parteneri-in-educatia-incluziva1

            Întâlnirea de lucru a fost un bun prilej pentru a discuta despre încadrarea legală a unui copil / elev cu cerințe educaționale speciale și serviciile de sprijin educațional de care beneficiază aceștia, pentru a face schimb de bune practici în ceea ce privește integrarea elevilor cu C.E.S. în învățământul de masă.

Director,                                                Profesor psiholog,                    Consilier de imagine,

Prof. Barabaș Virginica                           Băiașu Alina                            Șemședin Daniela.




Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


vola.ro%20


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply