Târgul de prăjituri ‘Dăruiește și zâmbește!’ la Liceul Tehnologic “Ion Bănescu” din Mangalia

0
610

daruieste-si-zambeste1

Joi, 08.12.2016, la Liceul Tehnologic “Ion Bănescu” din Mangalia, pe parcursul programului școlar s-a desfășurat activitatea de voluntariat “Dăruiește și zâmbește!”. Peste 40 de elevi, părinți și cadre didactice au preparat dulciuri variate și gustoase pe care le-au expus spre vânzare în holul liceului, la prețuri accesibile.

Banii obținuți vor fi folosiți pentru susținerea financiară a activităților propuse în cadrul Planului de Acțiune Comunitară (S.N.A.C.) ai căror beneficiari sunt elevii cu cerințe educaționale speciale de la Școala Gimnazială Specială Sanatorială din Mangalia.

O parte din prăjituri a fost donată Centrului Social Sf. Mina unde servesc masa copii proveniți din familii aflate în dificultate.

Părinți din cadrul Asociației Părinților “G.S.Ion Bănescu” au ajutat la organizarea și derularea în condiții optime a tradiționalului târg de prăjituri.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Activitatea de educație non-formală a arătat că parteneriatul școală – familie funcționează, că există în școală o comunicare autentică între actorii educaționali.

Director, prof. Barabaș Virginica,

Coordonator școlar S.N.A.C., prof. psiholog Băiașu Alina,

Consilier de imagine, prof. Șemședin Daniela.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply