Copiii orfani se simt „acasă” de Moş Nicolae, în Tărâmul Magic al Crăciunului

0
487
carturesti.ro%20


taramul-magic-al-craciunului

Sărbătorile ne dăruiesc timpul întoarcerii către noi şi către ceilalţi, timpul gândurilor profunde şi al revelaţiilor. Acum este momentul în care gesturile şi gândurile bune pot construi un timp al bucuriei pentru nevinovaţii părăsiţi de semeni şi lipsiţi de căldura unei familii, şi nu există zi mai potrivită decât cea a Sfântului Nicolae, ziua darurilor şi a acţiunilor caritabile. Potrivit tradiţiei, în nopţile de Sărbători se deschid cerurile, iar Moş Nicolae trece pe la fiecare copil şi vede, în visul acestuia, dacă a fost cuminte sau nu.

            Organizatorii Festivalului Iernii și Primăria Municipiului Constanța s-au gândit să ofere tuturor copiilor din centrele de plasament ale Constanţei bucuria Sărbătorilor şi, pentru câteva ore, sentimentul că fac parte dintr-o familie, cea extinsă, a comunităţii de la malul mării. Aproape 200 de copii vor fi invitaţi în Tărâmul Magic al Crăciunului, în data de marti, 6 decembrie 2016, ora 16.30, unde vor primi cadouri din partea lui Moş Nicolae, vor participa la spectacole-eveniment, vor învăţa lucruri utile şi vor zâmbi la cursurile organizate special pentru ei în Atelierul de Dulciuri Magice, Atelierul de Jucării şi în Căsuţa lui Moş Crăciun. Moș Nicolae va sosi în Tărâmul Magic al Crăciunului într-un mod inedit, specific orașului de la malul mării.

            Vă reamintim că, de ieri, la intrarea în Tărâmul Magic al Crăciunului (poarta dintre City Park Mall) se află sute de ghetuţe colorate, simbol al spaţiului familial extins şi al bucuriilor de Moş Nicolae.

            Haideţi să le umplem împreună, pentru ca Sărbătorile să aibă aceeaşi culoare pentru toţi copiii, aceea a bucuriei! Cadourile vor fi strânse până la sfârșitul lunii, iar apoi vor fi duse în centrele de plasament, pentru bucuria celor mici.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


vola.ro%20


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply